1. PlatinumGames heeft nog een aankondiging in petto

PlatinumGames heeft nog een aankondiging in petto

Zou Bayonetta 3 eindelijk getoond worden?

Ergens dit jaar doet ontwikkelaar PlatinumGames een nieuwe aankondiging.

Via de vorig jaar opnieuw gelanceerde website heeft PlatinumGames al diverse projecten aangekondigd, waaronder de remaster van The Wonderful 101, de nieuwe game Project G.G. en een nieuwe PlatinumGames-studio in Tokio.

Er stond echter ook nog een vraagteken op de website, waarmee de studio aanduidt dat nog een onthulling aanstaande is. Onder het vraagteken is pas geleden 2021 als jaartal gezet, zo merkte de website DualShockers op. Een onthulling ergens dit jaar lijkt daarmee dus bevestigd. Aangezien voor zover bekend het jaartal er pas geleden bij is gezet, laat de onthulling mogelijk niet lang meer op zich wachten.

Hoewel het niet bekend is wat de onthulling inhoudt, hopen veel fans op de eerste beelden van Bayonetta 3. Het derde spel in de actievolle serie werd al enkele jaren geleden door Nintendo aangekondigd, maar sindsdien is er niets van getoond. PlatinumGames heeft al wel meerdere malen aangegeven dat de ontwikkeling van het spel voorspoedig verloopt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Hmm ik vind Platinum Games toch een beetje net niet eerlijk gezegd. Vanquish destijds vond ik geweldig, maar daarna heb ik Bayonetta 1 en 2 nog gespeeld en Astral Chain. Hoewel dit zeker geen slechte games zijn, deden ze me weinig (lees minder dan de meeste games die ik doorgaans speel).

  Bayonetta 3 zal ik daarom waarschijnlijk niet aanschaffen. Hoop nog steeds stiekem dat Viewtiful Joe een keer een remake of vervolg krijgt.
 • @Luigi1985
  Zo zie je maar weer hoe smaken kunnen verschillen. Ik vond Vanquish weer niet zo'n lekkere game en Bayonetta staat in mn alltime top 10 lijst als favo hack slash game met Ninja Gaiden er kort achter. Ik vind alleen wel dat PG wat glans is verloren de laatste jaren.
 • @xevulutionx

  Bayonetta speelde ik overigens wel een aantal jaar terug pas voor het eerst (Switch). Misschien was ie ook gewoon verouderd.

  Ik vond de quick time events echt verschrikkelijk en de camera op sommige punten. Het vechten zelf vond ik wel cool. Werkte gewoon goed. Alleen ik vond de setting en het overdreven gedrag van de personages storend. Dat is puur smaak overigens.
 • @Luigi1985
  Ja wat je zegt puur smaak. Ik vond de quicktime events in de flow goed passen maar een ander vind t te veel van t goede. Ik vond het lekker episch en bombastisch gebracht en vond bayonetta als karakter juist uniek ondanks ik zelf de nuchterheid zelve ben.
 • @Luigi1985

  Moet je Nier automata eens spelen. Ik heb al slechte platinum games gespeeld, ninja Turtles kuch kuch.
 • @LosPilotas

  Die heb ik al een aantal keer bijna gekocht. Ik zit nu een beetje te twijfelen of ik nog wel een nieuwe game wil. Ik vermoed namelijk dat de PS5 niet heel lang op zich laat wachten en het zou zonde zijn als ik Nier dan halverwege laat liggen.
 • Ben benieuwd waar ze mee komen. Bayonetta 1 is voor mij nog steeds de absolute hack and smash klapper (6x keer uitgespeeld… verdeeld over 3 verschillende platformen). Het is alleen wel lang geleden dat ik me hetzelfde voelde bij een titel van hen.
 • Kunnen ze Scalebound niet terug op het menu gooien? Eindelijk weer es een game die mij aansprak, wordt hij gecancelled…. :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren