1. Nieuwe openingsdatum Super Nintendo World wordt deze herfst onthuld

Nieuwe openingsdatum Super Nintendo World wordt deze herfst onthuld

Had eigenlijk open moeten gaan rond de Olympische Spelen

Een nieuwe openingsdatum voor Super Nintendo World Japan wordt ergens in de herfst aangekondigd. Dat heeft Universal Studios Japan bekendgemaakt in een statement.

Het nieuwe pretpark in Osaka moest eigenlijk rond de start van de Olympische Spelen in Tokio opengaan, maar de bouw moest worden stilgelegd door de uitbraak van het coronavirus. Uit verschillende video’s en foto’s lijkt de bouw van Super Nintendo World in de afrondingsfase te zitten.

Nu heeft Universal Studios aangekondigd dat er een nieuwe openingsdatum in de herfst wordt onthuld. “Wat betreft Super Nintendo World overwegen we het park te openen in overeenstemming met de toekomstige toename van het aantal bezoekers in Universal Studios Japan. We zullen de opening van het park ergens in het najaar gaan aankondigen.” Een exacte datum van de aankondiging is nog niet bekend.

Super Nintendo WorldSuper Nintendo World

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren