1. Nieuwe Overwatch-held onderweg

Nieuwe Overwatch-held onderweg

Summer Games 2019 komt eerder dan verwacht

In de laatste ontwikkellaarsupdate hint de spelregisseur van Overwatch Jeff Kaplan naar een nieuw speelbaar personage. Dit betekent dat het 31ste speelbare personage onderweg is.

In maart werd de dertigste held toegevoegd aan de team-based first person shooter. Het is dus alweer vier maanden geleden sinds de laatste grote verandering in Overwatch. Tijd voor een nieuw personage!

Veel liet Kaplan niet los over de aankomende held. Wel vertelde Kaplan dat het om een man gaat, en dat de held later beschikbaar komt dan de fans verwachten. Wat Kaplan hier precies mee bedoelt is niet helemaal duidelijk. Grote kans dat de nieuwe held pas na de zomer beschikbaar is. Met oog op BlizzCon, is de verwachting dat het nieuwe personage tegen november wel speelbaar is.

Jeff Kaplan haakt ook in op de Overwatch Summer Games. Normaliter vindt dit evenement plaats in Augustus, Kaplan geeft echter aan dat het evenement dit jaar eerder plaatsvindt. Naar verwachting beginnen de Overwatch Summer Games eind juli. In de aankomende weken wordt er meer bekend gemaakt over de nieuwe held en het aankomende evenement.

Bekijk hieronder de volledige update.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren