1. Hyrule Wariors: Age of Calamity-patch zorgt voor stabiliteit

Hyrule Wariors: Age of Calamity-patch zorgt voor stabiliteit

Game is nu beschikbaar voor Switch

Er is een patch beschikbaar voor Hyrule Warriors: Age of Calamity waarmee de game stabieler draait.

De game is sinds afgelopen vrijdag uit, maar zou een aantal flinke bugs bevatten. Nintendo heeft daarom kort na lancering versie 1.0.1 gelanceerd, waarmee deze problemen opgelost moeten worden.

Sommige spelers zouden niet verder kunnen komen in de tweespelermodus van de game na het doen van bepaalde acties in het menu. Ook zouden in sommige levels geen andere personages meer gekozen kunnen worden. Door bepaalde vijanden op een bepaalde manier te verslaan, zou men ook niet voorbij een laadscherm kunnen komen. Al deze problemen zijn nu opgelost.

Age of Calamity is ontwikkeld door Koei Tecmo en speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. Het spel is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

Zustersite Gamer.nl recenseerde Hyrule Warriors: Age of Calamity en gaf een 8,5: "Sfeervolle omgevingen, zalige combat en een meeslepend verhaal: Hyrule Warriors: Age of Calamity doet eigenlijk alles goed, op een aantal technische minpunten na. Willekeurige framedrops en knullig camerawerk weerhouden de spin-off namelijk van perfectie."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Volgens sommigen hier bracht Nintendo nooit first day patches uit. Ze zouden alles uitvoerig testen en de tijd nemen voor development. Liever vertraging dan een afgeraffeld spel lees je dan. Andere developers werden uitgelachen.

  Bah fanboys.
 • @Richh

  Maar….Dit is geen Nintendo game.
 • @Newgamessuck
  Mooie save😂
 • @Newgamessuck niet dat ik een kant wil kiezen, maar wel in samenwerking met Nintendo en gebruik van Nintendo characters. Nintendo overziet natuurlijk wel wat er gedaan wordt met hun characters..Buiten dat ken ik het spel niet dus kan ik er ook niks zinnigs over zeggen
 • @Newgamessuck "Nintendo heeft daarom kort na lancering versie 1.0.1 gelanceerd, waarmee deze problemen opgelost moeten worden." Had hier Koei Tecmo moeten staan dan?

  Hoe je het ook bekijkt, Nintendo is in dit geval zeker de eindverantwoordelijke.
 • @Richh

  Het verhaal en characters zijn i.s.m. Nintendo gemaakt. De gameplay en mechanics zijn/waren de verantwoordelijkheid van Koei.

  Als Koei iets verprutst m.b.t. de codering waardoor dit soort problemen ontstaan, dan kan Nintendo daar natuurlijk niks aan doen. Goed dat ze er zo opzitten en het meteen aanpakken, in ieder geval.

  Verder ben ik zelf ook geen voorstander van major day-1 patches, want een product moet gewoon goed opgeleverd worden. Maar wat moet, dat moet… Helaas…
 • @Newgamessuck

  Check and… mate. 🤣
 • @Richh

  Tjah, wat kun je hierover zeggen? Als anderen het doen is het a bad thing.
 • @LosPilotas
  Is het ook. Het is gewoon een bad thing ongeacht wie het ook doet.

  Maar goed tegenwoordig de dag ontkom je er helaas niet aan. Internet heeft ons vele mooie dingen gebracht, maar ook dingen waar we niet blij mee moeten wezen.

  En daar is dit er 1 van dat ontwikkelaars denken van ach testen niet echt nodig we horen het wel van de feedback van spelers en reviewers en lossen het dan wel snel op.
 • @Gourami

  Eens.
  Het is echter wel zo dat door alle mogelijkheden m.b.t. nieuwe technologiën, etc., een foutje snel gemaakt is, maar ook ik praat het verder niet goed.
 • @Richh

  Om dan toch maar wat serieuzer te reageren. Al is dit een Koei Tecmo Dynasty Warriors game met een Zelda BotW skin waarin Nintendo dus het IP gebruik overziet (verhaal, art direction etc..).

  Voor iedere developer of het nou Koei, Sony, Nintendo of Ubisoft is geldt dat het klantvriendelijk is als ze een goed werkend eindproduct leveren.

  Nintendo staat nou eenmaal bekend als een developer die liever een game uitstelt, dan het met slechte kwaliteit released. Moet daar een hele discussie over komen met Sony fanboys tegen Nintendo fanboys. Lijkt me niet nuttig. Ook is Nintendo niet de enige developer die zo handelt. Ze hebben echt geen heilige status. Maar imo wel beter dan een onafgemaakte game leveren en daardoor een slechte start krijgen.
 • @Richh

  Na al die jaren wachten kon Richh het dan eindelijk zeggen en de Nintendo fanboys op zijn plaats zetten. Gefeliciteerd lucht wel op denk ik zo? ;)
 • En het goedpraten begint dan toch echt:

  Als Koei iets verprutst …
  Maar wat moet, dat moet… Helaas… …
  een foutje snel gemaakt is …
  Check and… mate …

  geldt dat het klantvriendelijk is …
  Ook is Nintendo niet de enige developer …

  ontwikkelaars denken van ach testen niet echt nodig …
  tegenwoordig de dag ontkom je er helaas niet aan …
  een bad thing ongeacht wie het ook doet …
  lucht wel op denk ik zo…

  En niet te vergeten al die Nices op reacties die in de roze wolk blijven. Misselijkmakend.


  Dus als in de toekomst een willekeurige developer een day/week 1 patch uitbrengt, ongeacht grote, dan hoor ik daar geen geklaag meer over. Alles voor de klantvriendelijkheid, toch?
 • @Richh

  Lul niet zo slap. Koei is de developer en niet Nintendo. Dat is een feit. Verder zijn day-1 patches gewoon kut. Dat is ook een feit.
 • @PietS. Op je pikkie getrapt? Waarom moet je schelden?
 • @Richh

  Ten eerste is het ‘pik’ en ten tweede is ‘slap lullen’ een algemeen bekende uitspraak. Verder probeer je Nintendo gewoon zwart te maken (zoals gewoonlijk) en verder niets. Maar helaas… Mission failed. 😊
 • @PietS. Pik dat is voor volwassenen, pikkie voor onvolwassenen. Slap lullen is algemeen bekend, vooral in spreektaal. "Gewoon kut", ook algemeen bekend dat wordt gebruikt om te schelden.

  "Nintendo proberen zwart te maken", "zoals gewoonlijk" en "mission failed" typisch een fanboy tegensparteling. Kun je verder niks mee.
 • @Richh

  Als iets ‘gewoon kut’ is (in dit geval dus day-1 patches), dan mag dat gezegd worden. Alleen onvolwassen doen moeilijk over het woordje ‘kut’. 🙂

  Ach, gossie. 😘
 • @PietS.

  Kussie van Piet altijd lekker.
  Mission accomplished.
 • @Richh

  Nice’je voor jou!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren