1. No Man's Sky-patch gericht op bug fixes

No Man's Sky-patch gericht op bug fixes

Hello Games blijft aan de bak

No Man's Sky van Hello Games heeft een patch gekregen die zich richt op bug fixes. Dit wordt gemeld op de website van de game, die inmiddels beschikbaar is voor pc, Xbox en PS4.

Op de officiële website van de game staat een lijst met de bug fixes voor de game die kort geleden nieuw leven ingeblazen kreeg. Daaronder bevinden zich verbeteringen voor de UI geheugen-lek, gamecrashes die worden veroorzaakt door het maken van een racebaan met een geleende Exocraft, vrachtschepen en planten. Ook gameplay- en prestatieverbeteringen zijn geïmplementeerd.

Daarnaast zijn er ook problemen opgelost waarbij de speler bijvoorbeeld constant achterna werd gezeten door Sentinels tenzij de laatste Weapon Specialist-missie werd voltooid. Overigens zijn er een paar problemen opgelost voor spelers in specifieke tijdzones.

No Mans Sky

"Het team heeft intensief gewerkt aan een groot aantal verbeteringen en fixes in de gameplay na het geven van een hoge prioriteit aan stabiliteit- en prestatieproblemen. Zoals altijd, bedankt voor het spelen van de game en het melden van elk probleem die je tegenkomt!"

No Man's Sky kwam in het jaar 2016 uit en kende een relatief slechte start. De game oogde niet zoals werd laten zien in de trailers en verwachtingen werden niet nagekomen. Echter kwamen er later updates uit die de game meer content bood en veel problemen oploste. Dit leek voor de game dan ook als een tweede kans. Klik hier voor de nieuwe review van No Man's Sky.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren