1. Nieuwe personages in Disney-Pixar Toy Story 4-teaser

Nieuwe personages in Disney-Pixar Toy Story 4-teaser

Ontmoet Ducky en Bunny op de kermis

Disney-Pixar heeft in een nieuwe trailer voor Toy Story 4 twee nieuwe personages onthuld. In de teaser zijn er twee knuffels die gewonnen kunnen worden op de kermis genaamd, Ducky en Bunny. Deze twee knuffels hebben lol over de nieuwe Toy Story-film en maken grappen over de befaamde uitspraak van Buzz Lightyear. Toy Story 4 komt uit in de zomer van 2019.

In Toy Story 4 gaan Woody en zijn vrienden op reis om te ontdekken hoe breed het woord speelgoed wel niet kan zijn in de wereld. Wanneer ze Ducky en Bunny ontmoeten, komen ze erachter wat het is als speelgoed om 'gewonnen' te worden. Bekijk hieronder de teaser van Disney-Pixar.

Gisteren bracht Disney-Pixar de eerste teaser uit van Toy Story 4 waar ook een nieuw personage werd geïntroduceerd, een eigen gemaakt stuk speelgoed genaamd, Forky.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Deel drie was de perfecte afsluiter.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren