1. Nieuw PlayStation 5-screenshot van Demon's Souls uitgekomen

Nieuw PlayStation 5-screenshot van Demon's Souls uitgekomen

Met de Tower Knight

Er is een nieuw PlayStation 5-screenshot verschenen van de Demon Souls-remake. De afbeelding verscheen op de website van PlayStation.

Het nieuwe screenshot van Demon’s Souls toont een beeld van onze held, mid-gevecht met Tower Knight. Tijdens de trailer van de remake zagen we al een beeld voorbij komen van deze reusachtige vijand, maar nu kunnen we het beeld van de schilddrager volledig tot ons nemen.

De keuze om de game opnieuw op te bouwen bewijst een goede keuze te zijn geweest. De personages en omgeving komen volledig tot hun recht met behulp van moderne technologie en de PS5. Even ter vergelijking: hieronder eerst een screenshot van de PS3 Tower Knight en daaronder een screenshot van de nieuwe Tower Knight.

Demon's Souls

Het screenshot staat tussen een lange lijst van exclusieve PS5-games op de site van PlayStation.

In de originele Demon’s Souls was de Tower Knight te vinden in de Boletarian Palace. Het was een krachtige vijand die naast zijn metershoge schild en lange lans ook nog bijgestaan werd door acht boogschutters. Om hem te verslaan moest de speler eerst afrekenen met de schutters en vervolgens kiezen of die hem van veraf wilde aanvallen of dat die het waagde om in close combat te gaan met de reus.

De Demon’s Souls remake wordt helemaal opnieuw gemaakt en krijgt een nieuwe ‘Fractured Mode’. Met die mode kunnen spelers kiezen tussen twee verschillende grafische modi: één richt zich op graphics terwijl de ander zich richt op framerate.

De remake voor Demon’s Souls komt exclusief uit voor de PlayStation 5, de game heeft nog geen releasedatum.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Screenshot van de PS3 Tower Knight vergeten?

    Vet hoor nu al zin in :) herinner me nog dat ik Demons Souls had geimporteerd uit Korea omdat het hier niet verkrijgbaar was.. een van mij betere keuzes ;)
  • Waar is de vergelijking? Ik zie maar één screenshot :S
  • deze heb ik op de ps3 uitgespeeld eind boos super makkelijk deze was wel vrij makkelijk in vergelijking met de dark soul serie nog een tip deze boss moet je van achteren aanvallen op zijn hielen :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren