1. Nieuwe Pokémon-anime licht Galar-regio uit

Nieuwe Pokémon-anime licht Galar-regio uit

Zeven korte afleveringen

De nieuwe Pokémon-anime gaat zich afspelen in de Galar-regio, bekend van Pokémon Sword en Shield en vertelt verhalen van de inwoners.

De Galar-regio is vooralsnog alleen bekend van de Pokémon Sword en Shield-games. In januari komt hier echter verandering in, dan lanceert de nieuwe Pokémon-serie genaamd Pokémon: Twilight Wings. De serie vertelt verhalen uit de Galar-regio en volgt personages die ook in de spellen voorkomen.

De serie krijgt slechts zeven afleveringen van vijf minuten per stuk. In de serie worden de dromen van verschillende inwoners besproken, gepaard met de uitdagingen die hierbij komen kijken. Daarnaast worden veel pokémon voor het eerst in hun Galar-vorm getoond in de serie.

De eerste aflevering van Pokémon: Twilight Wings wordt 15 januari 2020 gelanceerd en is te zien op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Maar Ash en Go staan allebei groot op de poster van de nieuwe Anime serie? Daarin wordt gezegd dat ze verschillende regio's gaan bezoeken en niet alleen de Galar. In Japan zijn ze daar al mee begonnen.

    Dit is gewoon een soort Pokemon Generations maar dan van Pokemon Sword en Shield. Verder niks bijzonders hoor beetje misleidend bericht zo.
  • @Snafu9 ja, het is een soort Generations. Cody heeft het niet begrepen.
  • @Richh @snafu9 Thanks. Verkeerd begrepen inderdaad, scusi, pas ik aan!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren