1. Nieuwe Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee-trailer

Nieuwe Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee-trailer

Afbeelding van de vernieuwde Kanto-regio

Er is een nieuwe trailer van Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee online geplaatst door het officiële Pokémon YouTube-kanaal.

In de trailer is veel gameplay te zien waar we al van afwisten, maar een nieuwe feature die nu naar voren komt is dat je het haar van je pokémon kan aanpassen. Pikachu en Evee kunnen dus een kleine dos haar op hun hoofd hebben. Daarnaast kunnen spelers ook bepalen of hun metgezel mannelijk of vrouwelijk is.

In de Japanse trailer die op Twitter is geplaatst zijn nog wat extra beelden te zien. Zo zien we hoe de hoofdpersonage een gesprek aangaat met Brock en Misty en hoe sommige gyms eruitzien.

Daarnaast is er ook een afbeelding van het Kanto-regio op de Resetera geplaatst. Hier kan men duidelijk de vernieuwde map van Pokémon Yellow zien.

kanto Pok'emon lets go
Kanto-regio in Pokémon Let's Go

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Zoveel toffe dingen aan deze game en zoveel domme dingen. Echt een 50-50 gevoel voor mij.

  Pluspunten:
  - pokemon lopen mee/kan je "mounten". Arcanine zag er super tof uit bijvoorbeeld.
  - co-op is echt geweldig (zeker als je beiden een eigen team kan maken)
  - nostalgie m.b.t. muziek
  - grafisch best tof gedaan

  Minpunten:
  - Weer een remake
  - wild battles zijn pokemon-Go achtig
  - co-op is niet 2vs2 en slaat dus eigenlijk nergens op
  - rivaal is vervangen
 • @blue_blade_3
  Helemaal dit. Laat andere mensen hier vooral lekker van genieten.
  Ik ben echt blij dat er nog een core series RPG Pokémon game achteraan komt volgend jaar.
 • @Basbanaan
  Voor ieder wat wils! :-)
  Deze games behoren echter ook tot de main Pokemon serie (bevestigd door Nintendo).
 • @Piet S.
  Zoals blue en bas al aangegeven zie ik ook liever een ''echte' Pokémon. Geen Pokémon Go capriolen maar gewoon de originele battle mechanics. Ik moet overigens wel toegeven dat het qua graphics er best prima uitzien, en op een Onix of Arcanine rijden is natuurlijk super cool.
 • @Piet S.
  Ik zeg ook 'nog een'.

  Masuda (strikt genomen Game Freak, geen Nintendo) heeft dat inderdaad bevestigd. En het is een remake van de 1e generatie, die natuurlijk ook main series is.

  De gameplay lijkt echter wel sterk aangepast en meer gericht op 'entry level players' (eveneens bevestigd door Masuda). Dus sommige mensen - die liever meer spellen zien met de originele battle mechanics - balen een beetje van het feit dat dit ogenschijnlijk meer casual spel nu als main series wordt gezien.

  Zelf maak ik me niet zo druk om dit soort semantiek. Ik ben allang blij dat er - zoals je terecht opmerkt - voor ieder wat wils is!
 • @Basbanaan & @AWESOMEDUDE3
  O, ik begrijp wel dat sommige mensen het jammer vinden dat bepaalde functies aangepast zijn hoor, alleen zelf zit ik er niet mee.

  De games zijn trouwens gebaseerd op Pokemon Yellow en het zijn geen directe remakes. Ook dit is bevestigd. Vandaar dat bv. de rivaal anders is.
 • @Piet S.
  Wel of geen remake maakt me niet zo veel uit. Het gaat er bij mij om dat het geen nieuw deel is. Maargoed ik was als vrij duidelijk in mijn eerste bericht denk ik dan haha.

  Voor kinderen die GO spelen is dit natuurlijk geweldig, voor mij echt helaas niet.
 • Ik kan hier echt niet op wachten! :-D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren