1. Nieuwe pokémon-evolutie van Meltan officieel bekend

Nieuwe pokémon-evolutie van Meltan officieel bekend

Melmetal onthuld in nieuwe Pokémon: Let's Go-trailer

In een nieuwe video van de Pokémon Company is de evolutie van de reeds ontdekte pokémon Meltan bekendgemaakt. De nieuwe evolutie van Meltan heet Melmetal. In een nieuwe trailer voor Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Let's Go, Eevee! wordt de nieuwe pokémon getoond.
Pokémon

Melmetal
Soort: Hex Nut Pokémon
Hoogte: 2,5 meter
Gewicht: 800 kilogram
Type: Staal

Melmetal werd 3000 jaar geleden aanbeden als de pokémon die metaal kon produceren. Na de evolutie van Meltan, is zijn lichaam gehard en ongelofelijk solide geworden. De beweegbare delen van Melmetal zijn lichaam zijn gemaakt van vloeibare (edel)metaal. Doordat hij zijn armen kan vergroten, zijn de stoten effectief en worden ze met een onovertreffelijk destructieve kracht gelanceerd. Melmetal kan als enige de staal-type move 'Double Iron Bash' uitvoeren. 

In Pokémon Go kan Melmetal verkregen worden door vierhonderd Meltan te vangen. Om een Meltan te vangen heb je de Mystery Box nodig. Om de Mystery Box te krijgen, moet je een pokémon van Pokémon GO sturen naar Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Let's Go, Eevee! Hierna kan Meltan gedurende dertig minuten lang gevangen worden. Als de tijd op is, sluit de Mystery Box weer en moet je opnieuw een pokémon verzenden naar Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Let's Go, Eevee!.

Pokemon Lets Go

Pokémon: Let's Go, Pikachu! en Let's Go, Eevee! zijn vanaf 16 november verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Volgens mij klopt de methode om Melmetal te krijgen niet helemaal en er zijn 400 Meltan candies nodig, geen 400 Meltan.

  Verder toffe extra Pokemon! Kan niet wachten op PLGP/E! :-D
 • @Piet S.
  Toffe Pokémon? Ben je niet helemaal lekker?xD
 • @blue_blade_3

  Toffe EXTRA Pokemon. Normaal heeft gen1 151 Pokemon, dus die 2 extra (die ik zelf best tof vind, vooral omdat Melmetal me doet denken aan de Regi's) zijn zeker welkom! :-)
 • @Piet S.
  Was ook een grapje natuurlijk;) iedereen heeft zn smaak. Zelf vind ik chandelure bijvoorbeeld ook erg tof, maar daar zijn het er ook veel niet mee eens haha
 • @blue_blade_3

  Er zitten wat draken (figuurlijk) bij hoor! :-D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren