1. Nieuwe Pokémon Sword and shield-trailer vult de leegte tot release
Pokémon Sword and Shield
61% hot!
2 members volgen dit
3 members willen dit
5 members hebben dit

Nieuwe Pokémon Sword and shield-trailer vult de leegte tot release

Er zijn heel veel pokémon

Het is bijna zo ver, Pokémon Sword en Shield kunnen bijna gespeeld worden. In afwachting voor de game is er via het Japanse Pokémon YouTube-kanaal een laatste trailer uitgebracht.

In de trailer wordt er wederom een blik geworpen op de verschillende pokémon die de wereld te bieden heeft, evenals de wereld zelf in verschillende seizoenen. Ook zijn een hoop onderdelen van de game nog een keertje getoond: van het maken van eten, fietsen en het personaliseren van je personage tot de stadions waarin je het opneemt tegen de Gym Leaders en de gigantische pokémon.

Net als veel voorgangers in de Pokémon-franchise, begint de speler aan een reis om de sterkste trainer in de Galar-regio te worden. De speler ontvangt één van de drie pokémon van de plaatselijke professor, Magnolia. Na het ontvangen van een goedkeuringsbrief van kampioen Leon, neemt de speler het op tegen de Gym Leaders van iedere stad, zoals Milo, Nessa, Bea en Allister,. Het doel is om uiteindelijk deel te kunnen nemen aan de Champions Cup. Er zijn een aantal elementen anders met betrekking tot welke versie de gebruiker kiest zoals exclusieve pokémon en Gym Leaders.

Er zijn een aantal dingen die je moet weten voordat je begint met spelen vrijdag, Wesley zet deze dingen hier even op een rijtje. Wel zo makkelijk. Als je benieuwd bent hoe de game speelt, dan kan je hier de preview van Jacco lezen. Hij mocht de game een tijdje terug al eventjes testen en heeft het volgende erover te melden: "We gingen de previewsessie in met behouden verwachtingen, want hier en daar slaan de games een twijfelachtige richting in. De National Dex ontbreekt, Mega Evolutions verdwijnen ten faveure van Dynamax en grafisch lijken de games niet de next-gen stap waarop werd gehoopt. Toch genoten we met volle teugen van de eerste anderhalf uur van Sword en Shield. De presentatie van Galar is namelijk top."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nog een paar daagjes wachten en dan aan de slag met Sword!
  O en voor degene die het graag willen weten: Uit leaks/dumps is gebleken dat de starters shiny locked zijn, dus doe geen moeite.
 • @Piet S.
  Die shiny lock vind ik erger dan het niet hebben van een national dex
 • @blue_blade_3

  Ik wilde je eigenlijk taggen, maar wist niet of dat werkte. Snap wel dat je dat erg jammer vindt, inderdaad.
 • @Piet S.
  Beetje wel ja. Breeden ga ik pas doen als ik de dex vol heb in ieder geval. Vanuitgaande dat er een shiny charm is.
 • @blue_blade_3

  Er zijn schijnbaar ook geen overworld shinies zoals in PLGP/E. Dat vond ik echt zo nice in die games. Ik heb nog nooit zoveel shinies gevangen als in PLGP! Pohhh…..
 • @Piet S.
  Ja gemiste kans inderdaad. Ik had graag een shiny tyranitar of hydreigon langs zien komen.

  In LGE heb ik volgens mij 31 shinies, jij?
 • @blue_blade_3

  Ja, dat zou wel vet geweest zijn zeg!
  Ik zal ze deze week eens gaan tellen, aangezien ik toch klaar ben met LM3! :)
 • @Piet S.
  Er zullen toch vast wel mogelijkheden komen om Pokemon als Tyranitar shiny te krijgen neem ik aan?
 • @Snafu9

  Natuurlijk. Door chainen, etc. kun je er gewoon 1 tegenkomen, alleen zul je dan in-battle pas zien of ie shiny is (dus niet in de overworld al).
 • Gonna catch them a….. Some of them!
 • Niet gaan ragen als het maar een 6 of 7 scoort eh mannen, niet naar de scores kijken en gewoon lekker spelen mister metacritics kuch kuch.
 • @CyberFl

  Moet dit nou serieus onderhand in elk item?
 • @CyberFl
  Je kent mij he, echte Pokémon meester. Al krijgt het een 2 gemiddeld, zal mij een rotworst wezen ;)
 • @CyberFl

  Neh… Deze games gaan waarschijnlijk +/- een 8 scoren. Er is veel commentaar op de dex cut, de graphics en ik ga ervan uit dat andere zaken (zoals bv. Dynamaxing) ook niet goed gaan vallen bij iedereen. (De games zijn gewoon niet foutloos. Zo simpel is het.)

  De games gaan uiteraard wel verkopen als warme broodjes, want het is en blijft Pokémon en ook ik ga ze/‘m ook sowieso vet vinden. :) ZIN IN!!!
 • @Piet S. Oei, +/- 8?
 • @Jowy

  Heel normaal voor Pokémon games. Gelukkig worden de games ook niet overhyped. :)
 • @Piet S.

  Pokémon niet overhyped? Laat me niet lachen.
 • @CyberFl

  Er is veel aandacht voor de release ja. Nogal logisch he voor ‘s werelds grootste entertainment franchise ever?

  Maar er is geen hype dat het de best game ever wordt. De hype is niet hetzelfde zoals bij Zelda, Mario of Red Dead. Deze hype is meer een enthousiasme om eindelijk weer eens een echte Pokemon game te spelen.

  Iedereen weet dat deze games rond de 8 gaan scoren. Het gaat ook niet om de kwaliteit bij Pokemon maar om de fun. Je weet wel iets te doen hebben in een game dat daadwerkelijk leuk is ipv simpelweg van A naar B lopen. 😉
 • @Ramirez

  Dit dus. Niemand verwacht dat Pokémon SS aan de lopende band 10'en gaat scoren. Daarnaast zijn de games zelf alles behalve overhyped. Kijk maar eens hoeveel "anti's" er zijn i.v.m. bepaalde zaken, zoals de dex cut, graphics en andere mechanics (dit is incl. media outlets). Ook zie en hoor je Nintendo & GF niet overdreven hypen m.b.t. de games. Wel kan ik nu al vertellen dat de verkoopcijfers van de games weer erg hoog zullen zijn, want dat is altijd zo bij Pokémon main games.

  Dat de Pokémon franchise zelf al decennia lang populair is, ligt ook aan de TV serie, spelkaarten, merchandise, etc. en dus bij lange na niet alleen aan de games. :)
 • @Piet S. Als die game minder dan 9/10 krijgt is dat wel een dikke fail.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren