1. Nieuwe gadget geïntroduceerd in Radical Heights-update

Nieuwe gadget geïntroduceerd in Radical Heights-update

En een betere character customization

In de patchnotes op het Radical Heights-forum staan de nieuwe aanpassingen die geïntroduceerd zijn in de tweede update van het spel.

Onder andere is de scanner toegevoegd, een nieuwe gadget van J.A.N.U.S. Deze kunnen spelers activeren om tijdelijk de locatie van tegenstanders te kunnen zien binnen een bepaalde radius. De tegenstanders worden aangegeven op de minimap.

Ook zijn er 32 nieuwe cosmetische voorwerpen toegevoegd aan het spel. Hieronder vallen vier emotes en verscheidene haarstijlen en kledingstukken. Daarbij komt dat character customization verbeterd is. Spelers kunnen nu hun personage ronddraaien om ook de zijkanten en achterkant te kunnen bekijken.

Bovendien worden er bike ramps toegevoegd waarmee spelers kunnen pronken met hun "rad, mad BMX skills". Deze ramps kunnen overal op de map gevonden worden.

Radical Heights

Naast deze toevoegingen en verbeteringen zijn verschillende wapens en dergelijke opnieuw gebalanceerd en zijn een paar technische mankementen opgelost. Ook wordt er alvast verwezen naar toekomstige toevoegingen. Hoewel er nog geen details zijn, zijn de volgende toevoegingen er nog aan zitten te komen bekend:

  • ADS sensitivity slider!
  • ADS and sprint toggle options!
  • Ammo splitting!
  • Major changes around the map, new buildings, art passes across many areas!
  • Major changes to Lustful Pines Campground!
  • New Game Show event!

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren