1. Nieuwe rpg Scarlet Nexus komt ook naar PS5, PS4 en pc

Nieuwe rpg Scarlet Nexus komt ook naar PS5, PS4 en pc

Van de makers van de Tales of-reeks

De tijdens Inside Xbox onthulde Bandai Namco-rpg Scarlet Nexus komt naast Xbox Series X en Xbox One ook naar PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

De game werd tijdens de Inside Xbox-stream voor Xbox-consoles onthuld. Toen was nog niet bekend dat het spel ook naar andere systemen zou komen, maar inmiddels heeft Bandai Namco meer duidelijkheid gegeven.

Scarlet Nexus wordt ontwikkeld door een team dat voorheen werkte aan de Tales of-serie. De game speelt zich af in de verre toekomst, waar een nieuw hormoon in het brein wordt ontdekt die mensen speciale krachten geeft en de wereld onherroepelijk verandert. Mutanten die de Others worden genoemd dalen neer uit de lucht en zijn er op uit menselijke breinen op te eten.

De Other Suppression Force is de laatste verdediging voor de mensheid. Spelers besturen Yuito Sumeragi, die telekinesis kan gebruiken om het op te nemen tegen de monsters. Hij verkent de futuristische stad New Himuka. Er is nog geen releasedatum gegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Achteraf zijn er toch wel games waar ik benieuwd naar ben. Deze game maar the Medium en Call of The Sea. Maar het is niet de presentatie waar je mee begint.
  • Lekker Japans, ziet er toch wel vet uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren