1. Nieuwe schermafbeeldingen van Microsoft Flight Simulator

Nieuwe schermafbeeldingen van Microsoft Flight Simulator

Toont meer van de wereld

De komst van de opvolger van Microsoft Flight Simulator is inmiddels al even bekend, met een release gepland voor 2020. Nu worden volgers van het proces wederom voorzienvan nieuwe screenshots uit de game, via Resetera.

De nieuwe afbeeldingen laten wederom de prachtig gegenereerde wereld van Microsoft Flight Simulator zien, die gemodelleerd is aan de hand van de echte wereld. Ook is er in de nieuwe afbeeldingen te zien hoe het weer en temperatuur effect kan hebben op het vliegtuig. De game is ongetwijfeld adembenemend, de hoop van een hoop fans is dat het ook soepel speelt.

De ontwikkelaar heeft eerder bekendgemaakt dat ze bezig zijn met vr-ondersteuning voor de game, maar Jorg Neumann (het hoofd van Microsoft Flight Simulator) laat weten dat dit niet van origine het idee was. Tevens liet Neumann weten dat deze functie sowieso niet aanwezig is bij de lancering van de game, het is eerder een langetermijndoel.

Bekijk hieronder die nieuwe schermafbeeldingen.

microsoft flight simulator
microsoft flight simulator
microsoft flight simulator
microsoft flight simulator
microsoft flight simulator

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het ziet er grafisch heel vet uit, maar de gameplay lijkt me zo. tergend. saai…
 • @Piet S. Het lijkt mij wel rustgevend, beetje mooie plaatsen bezoeken rondom de wereld. Het is niet echt een game.
 • @Robskeee

  Je laatste zin. Inderdaad.
 • @Robskeee

  Helemaal waar!
 • @Piet S.

  Het moet je gewoon liggen. Ik heb vroeger via mijn vader Flight Simulator 2002, 2004 en de X kunnen spelen. Ik kende er technisch weinig van, maar toch vond ik het leuk om vanuit België naar Engeland te vliegen XD.

  Zoals Robskee al zei: het was en is heel rustgevend.

  Er zullen ook wel stuntvliegtuigen en gevechtsvliegtuigen (via dlc of mods?) komen. Maakt het wat spannender en afwisselender.

  Feit is dat mijn vader erg onder de indruk is van de nieuwe Flight Simulator en dat die daarom een Xbox Series X gaat kopen. Ik raadde hem ook af om een PC te kopen. Boomers en PC! Gevaarlijke combinatie. :’)

  Nooit gedacht dat deze game naar Xbox overvliegt. Zorgt alleszins voor een nieuwe klant! Hopelijk komen er vliegtuigsturen uit die zowel voor PC als de Xbox werken!
 • Ik vraag me af of je Flight Simulator een game mag noemen. Mensen zijn vooral hyped door de graphics en de volumetic clouds, maar je gaat zien dat 90% daarvan dit nooit lang gaat spelen of even een tijdje, maar er uiteindelijk geen reet van snappen. Mijn pa zit in de luchtvaart dus ik heb dit vroeger vanuit huis vaak meegekregen (eerste flight sims).

  @Don Capraccio een Xbox kopen voor een flight simulator? Dan beperk je jezelf wel enorm namelijk. Ik zie het niet gebeuren dat de console versie dezelfde mogelijkheden en features zal krijgen als de PC versie met alle opties die je er nog naast hebt straks.

  Tenzij deze flight sim wat meer arcade gaat worden qua handeling en ze het meer toegankelijker willen maken voor de "normale mens, al schieten ze zich daarmee wel in hun voeten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren