1. Nieuwe screenshots van Kena: Bridge of Spirits getoond

Nieuwe screenshots van Kena: Bridge of Spirits getoond

Game komt volgend jaar uit op PS4, PS5 en pc

De afgelopen dagen heeft ontwikkelaar Ember Labs een drietal nieuwe screenshots van hun aankomende game Kena: Bridge of Spirits getoond.

Het bedrijf deed dat de afgelopen dagen op Twitter. Twee van de screenshots tonen het hoofdpersonage terwijl het buiten donker is. Het lijkt erop dat het hard regent op de screens. In een derde screenshot is het overdag en zijn naast het hoofdpersonage de kleine wezentjes genaamd Rot te zien.

Kena: Bridge of Spirits werd tijdens de onthullingspresentatie van de PlayStation 5 aangekondigd. Aanvankelijk zou de game dit jaar uitkomen, maar onlangs is het spel uitgesteld naar begin 2021. Kena komt uit op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

In het spel staan de Rot centraal, kleine wezentjes die om de titulaire held heen wandelen en hun krachten op verschillende manieren kunnen inzetten om de omgeving te beïnvloeden. Ook draait de game om ontdekking en snelle gevechten.

Kena: Bridge of Spirits
Kena: Bridge of Spirits
Kena: Bridge of Spirits

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Deze game staat hoger en hoger in mijn "verlanglijstje"! Wat een heerlijk sfeertje.

  En om even in de herhaling te vallen: De game komt later dus ook uit op Series X|S.
 • @Gaaiz als je daar beter van gaat slapen jonge, prima!
 • @Liquidshake
  Is het zo gek dat men probeert IG een beetje scherp te houden als consequent/continue informatie niet klopt mbt platformen. Bij elk bericht tot nu waar het niet klopt vind je eigenaren van een ander platform die er dan achter komen dat de game toch op hun voorkeursplatform gaat verschijnen. Dit omdat men het even aanhaalt in de comments. Dus de community moet t blijkbaar vertellen om de info compleet te krijgen. Lijkt me dus dat de info gewoon up to dat moet zijn en dat heeft geen bal te maken met beter slapen.
 • @xevulutionx eigenlijk vind ik het logisch dat xbox niet genoemd wordt. gezien de timed exclusive status, is het logisch dat deze ook op xbox uit zal komen. Alleen is er geen officiële berichtgeving van deze partijen dat dit nu ook het geval zal zijn. Tot die tijd hou je aan de officiële berichtgeving totdat er meer duidelijkheid is.

  bron: https://www.epicgames.com/store/en-US/product/kena-bridge-of-spirits/home
 • @Liquidshake
  Het is tussen neus en lippen al bevestigd maar inderdaad niet op de epic site zelf nee. Daar zie ik alleen de pc versie.
  Ik houd er alleen zelf van (je hoeft me daarin niet te volgen maar denk niet dat ik de enige ben) dat berichtgeving dan volledig gegeven wordt zoals het is. Dan zou je iets als dit krijgen:
  Kena is een timed exclusive titel en komt eerst uit op PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.
  Zoals het nu steeds op IG staat lijkt het alsof er helemaal geen release in zit voor andere systemen.
 • @Liquidshake
  Reactie van hoog niveau hoor.. Chapeau!

  Als het andersom geweest zou zijn had ik dat ook aangegeven. Het gaat mij er gewoon om dat de informatie niet klopt. Als keer op keer informatie op IG ontbreekt dan zie ik minder reden om hier mijn gaming nieuws te lezen.
 • kijk er naar uit! (ik koop hem voor ps5)
 • De eerder verschenen beelden en deze screenshots zijn wel mooi zeg. Maakt me erg nieuwsgierig naar de uiteindelijke game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren