1. Bekijk drie nieuwe screenshots van Resident Evil Village

Bekijk drie nieuwe screenshots van Resident Evil Village

Game komt volgend jaar uit op next-gen consoles en pc

Er zijn drie nieuwe screenshots van Resident Evil Village getoond.

De screenshots zijn exclusief via IGN online gezet en tonen onder andere monsters uit de game. Ze zijn onderaan dit bericht te zien.

Producent Peter Fabio had ook een bericht voor fans van de reeks. "We kijken er erg naar uit om fans Resident Evil Village in 2021 te laten ervaren. Het voelt als een optelsom van de beste elementen uit voorgaande Resident Evil-games van de afgelopen 25 jaar, inclusief alle actie, survival horror en enkele verrassingen. Natuurlijk zijn er ook genoeg puzzels om op te lossen en mysteries die zich ontvouwen."

Hij vervolgt: "We hopen dat fans het verlaten, besneeuwde dorpje waar de game zich in afspeelt waarderen. Hier wachten nieuwe vijanden hen op. Spelers besturen wederom Ethan Winters en ervaren meer van het verhaal dat in beweging werd gezet in Resident Evil 7 Biohazard. Dankzij nieuwe technologie kunnen we spelers als nooit tevoren onderdompelen in de game. We hopen dat het de meest zenuwslopende Resident Evil-game tot nu toe wordt."

Resident Evil Village is het achtste deel in de franchise en bevat onder andere Chris Redfield uit de originele game. De game draait om Ethan Winter die naar een koud Louisiana reist om zijn vermiste vrouw te vinden en daar op mysterieuze figuren stuit. De game speelt zich net zoals Resident Evil 7 af in een eerstepersoonsperspectief.

De game moet volgend jaar uitkomen voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Onlangs lekte een vroege build van de game uit door een hack, waardoor er spoilers rondom de game zijn te vinden op internet.

Resident Evil Village
Resident Evil Village
Resident Evil Village

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Anders laat je ff alle vijanden van de game zien, zodat de verrassing lekker weg is. Ze hadden dit echt anders aan moeten pakken ; setting tonen, delen van het verhaal en gameplay tonen, maar laat het nieuwe kwaad gewoon in het duister. Vond de game zoveel interessanter toen ik nog niet wist dat het om weerwolven ging…
 • @benjaminben

  Weerwolven zijn al heel lang geleden uitgelekt…
  En als je die leaks moet geloven, dan zijn er nog genoeg verrassingen in aantocht. ;)
 • @Ardyn

  Ja, en dat weet ik. Maar ze maken het alleen maar erger door steeds meer te laten zien. Mysterie had deze game echt goed gedaan. Iedereen verwacht namelijk zombies, bezeten mensen, cult wappies oid. Bij RE denk je niet gelijk aan weerwolven. Ze hadden dat lekker bij zich moeten houden, dat had mij meer getrokken om de game in huis te halen. Je wilt namelijk weten wat je tegen zult gaan komen.

  Ik vind het zonde, jij niet dan?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren