1. Nieuwe screenshots voor Witchbrook verschenen

Nieuwe screenshots voor Witchbrook verschenen

Van voormalige uitgever Stardew Valley

Er zijn een aantal nieuwe screenshots verschenen van Witchbrook. De afbeeldingen zijn te vinden op de website van de game.

Witchbrook is het nieuwe project van de voormalige uitgever van Stardew Valley, Chucklefish. De game werd in 2018 aangekondigd onder de naam Spellbound en de game had toen een totaal andere uitstraling. De game qua art style meer op Stardew Valley, maar nu is de uitgever een totaal andere weg ingeslagen.

De game heeft nu een zogenoemde isometrische stijl en lijkt totaal niet meer op de art van Spellbound. De screenshots zijn hieronder te bekijken.

In Witchbrook is de speler een heks of tovenaar die op een magische school zit. De speler moet in de game verschillende lessen volgen, magische planten verzorgen en vriendschappen aangaan met de andere leerlingen. Wanneer deze game uitkomt en op welke platformen is nog niet bekend.

Witchbrook
Witchbrook
Witchbrook

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren