1. Nieuwe screenshots voor Xenoblade Chronicles: Future Connected

Nieuwe screenshots voor Xenoblade Chronicles: Future Connected

Nieuw epiloog in de remaster

Er zijn nieuwe screenshots uitgekomen van Xenoblade Chronicles: Future Connected. De screenshots zijn op de Japanse website van Nintendo geplaatst.

Xenoblade Chronicles Definitive: Edition, een remaster van de eerste Xenoblade Chronicles-game, komt 29 mei uit op de Nintendo Switch. De game bevat een nieuw epiloog die spelers kunnen spelen met de naam Future Connected. Nu heeft Nintendo op hunJapanse website een aantal screenshots van de nieuwe epiloog gedeeld. Een aantal screenshots zijn hieronder te bekijken.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is vanaf 29 mei beschikbaar op de Nintendo Switch. De game is een remaster van de eerste Xenoblade Chronicles-game, die in 2010 uitkwam op de Wii.

Xenoblade Chronicles
Xenoblade Chronicles
Xenoblade Chronicles
Xenoblade Chronicles
Xenoblade Chronicles
Xenoblade Chronicles
Xenoblade Chronicles
Xenoblade Chronicles

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Helaas komt deze alsnog op de "to-do list". Ik speel Xenoblade 2 voornamelijk in de trein, en sinds Corona (en dus thuiswerken) niet meer aangeraakt. Dus dan maar een keer in de aanbieding oppikken!
  • Uuurgh.. waarom Melia.. Serieus, zij is waardeloos in een gevecht >_>
  • Ziet er prachtig uit, maar…wat spelen we dit weekend?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren