1. Nieuwe seizoenen Call of Duty: Mobile, Warzone en Modern Warfare vertraagd

Nieuwe seizoenen Call of Duty: Mobile, Warzone en Modern Warfare vertraagd

Vanwege protesten in de Verenigde Staten

De nieuwe seizoenen van Call of Duty: Warzone, Modern Warfare en Mobile zijn allemaal tijdelijk uitgesteld. Dat werd bekendgemaakt via het officiële Twitter-account van de game.

De seizoenen moesten eigenlijk deze week uitkomen, maar zijn nu allemaal voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ontwikkelaar Infinity Ward zegt dat het nu tijd is om "gelijkheid, rechtvaardigheid en verandering" te bespreken.

Hiermee doelt Activision op de Black Lives Matter-protesten die in grote Amerikaanse steden plaatsvinden. Daarbij protesteren demonstranten tegen racisme in de Verenigde Staten en ontstaan op sommige plaatsen rellen.

Wanneer de nieuwe seizoenen gaan uitkomen is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • respect ja dat heb ik voor deze actie :) het geweld moet nu een stoppen
  of je een kleur hebt of gewoon blank bent het maakt gvd niets uit van binnen ben je allemaal hetzelfde we zijn mensen en hoeven niet afgeslacht te worden. heb respect voor elkaar .
 • @djodjo
  Pas maar op met de uitspraak "van binnen ben je allemaal hetzelfde" anders zijn er daar weer mensen die daar aanstoot aan nemen.

  Maar helemaal met je eens, alleen ontbreken er bij genoeg mensen het stukje relativeren.
 • @djodjo

  Ik heb geen respect voor Activision. Het is weer een actie om deugpunten te scoren bij mensen zoals jezelf en dat je met een blij gevoel naar ze kijkt. Beetje positieve PR en in de hoop op wat extra centjes.

  Vergeet niet dit is hetzelfde bedrijf wat gewoon achter China staat als mensen worden vernederd in Hong Kong. Net als bij Sony of elk ander bedrijf die hier nog mee komt is het ongeloofwaardig en totaal niet gemeend. Gratis goede PR en kost niks.

  Buiten dat ben ik het wel met je eens.
 • Mijn "liefde" voor Activision is al lang vervlogen, maar voor deze keuze heb ik niks meer dan respect
 • Sorry hoor maar je kunt ook een beetje te ver gaan met je statements. Snap dat het erg is wat er is gebeurt maar om een nieuw seizoen uit te stellen voor dit gaat een beetje ver. Lijkt of elke onderneming een beetje zijn gram wilt halen in deze kwestie om zieltjes te winnen. Overigens maakt het me verder niks uit hoor of het seizoen wordt uitgesteld. Want spelen kan nog steeds.

  Zelfde wat er gisteren met de Dam is gebeurt. Is echt een dikke vinger naar alle ondernemers, verpleeghuizen en ziekenhuizen om daar allemaal dicht op elkaar te staan. Als je weet dat er zo'n grote opkomst komt dan begeleid je ze naar andere pleinen om het te spreiden. Dit kan je niet verkopen aan alle ondernemers die zoveel inkomsten mislopen en kosten maken om maar open te kunnen vanwege de maatregelen.
 • Ook epic fail van activision.
  Er sterven idd alle dagen mensen ginder.
  De wereld draait verder, dus stop met die onzin.
 • Nou,lijkt dus erop uit dat ik nog even cod ww2 zal moet spelen voordat season 4 uitkomt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren