1. Nieuwe setfoto's van Sonic the Hedgehog 2 uitgelekt

Nieuwe setfoto's van Sonic the Hedgehog 2 uitgelekt

Film moet volgend jaar in de bioscoop draaien

Er zijn foto's van de filmset van Sonic the Hedgehog 2 uitgelekt.

De foto's zijn gemaakt door Twitter-gebruiker pursuit23 en gepubliceerd door Just Jared. Via deze link kunnen de setfoto's bekeken worden. Het zijn er meer dan 35.

Op de foto's zijn onder andere acteurs James Marsden en Tika Sumpter te zien. Ook is te zien hoe er props van Sonic, Tails en Knuckles worden geplaatst. Deze poppen dienen als stand-in voor de digitale, bewegende versies van de personages, die achteraf worden toegevoegd aan het gefilmde materiaal.

De productie van het vervolg begon eerder dit jaar. Begin dit jaar werd het vervolg op de succesvolle eerste film officieel aangekondigd via een teaser waarin het logo werd onthuld. Daarin waren de twee staarten van Tails te zien, wat aangeeft dat de sidekick een belangrijke rol vervult. De tweede film moet op 8 april 2022 in de bioscopen draaien.

De eerste Sonic the Hedgehog-film, gebaseerd op de gelijknamige gamereeks van Sega, was een groot succes: de film haalde wereldwijd bijna 320 miljoen dollar op. Sonics stem wordt ingesproken door Ben Schwartz, terwijl ook James Marsden en Jim Carrey (Dr. Robotnik) rollen hebben. Hieronder is de teaser nog eens te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren