1. Nieuwe singleplayer-beelden van Crackdown 3 onthuld

Nieuwe singleplayer-beelden van Crackdown 3 onthuld

Game verschijnt 15 februari 2019

Met minder dan nog twee maanden te gaan heeft Microsoft nieuwe gameplay-beelden onthuld van de singleplayer-modus van Crackdown 3. De game is exclusief voor pc en Xbox One.

In de nieuwe trailer van IGN zien we onder andere meer informatie over de speelbare Agenten. Eén van die agenten is Jaxon, gebaseerd op acteur Terry Crews. Jaxon is in de beelden vechtend tegen meerdere vijanden te zien en neemt het uiteindelijk op tegen een eindbaas. Jammer genoeg is dat gevecht niet te zien in de trailer. Bekijk hieronder de gameplay-trailer van Crackdown 3.

Vorige maand kwam een Franstalige Twitch-video uit waar meer dan drie kwartier aan gameplay-beelden te zien waren van Crackdown 3, onder andere van de multiplayer-modus.

Crackdown 3 verschijnt 15 februari 2019 exclusief voor op de pc en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Beetje kort, maar wel leuk om te zien dat het veel van het origineel wegheeft. Nu maar hopen dat het niet in het rijtje ''disappointing exclusives' terecht komt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren