1. Nieuwe teaser voor Fornite seizoen 6

Nieuwe teaser voor Fornite seizoen 6

Seizoen 6 begint 27 september

Het nieuwe seizoen van Fortnite begint 27 september en Epic Games blijft hints plaatsen. Nadat een Lama die veel wegheeft van een dj werd aangekondigd, komt Epic Games nu met een bandietenkostuum. De kleur van het kostuum komt overeen met de mysterieuze paarse kubus, dit zou een hint kunnen zijn naar het thema van het nieuwe seizoen.
Fortnite seizoen 6

Na de val van de paarse kubus is het de vraag wat voor rol deze gaat spelen in seizoen 6. Elk seizoen verandert Epic de kaart, dus dit ligt in de lijn der verwachtingen voor seizoen 6. Welke veranderingen komen is nog niet bekend.

Het nieuwe seizoen van Fortnite begint donderdag 27 september op PS4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en voor smartphone. De game is nu ook crossplay te spelen op de PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Jullie plaatsen iedere dag de Fortnite teaser van de dag ervoor, dus iedere keer als jullie iets plaatsen is er al weer een nieuwe teaser gegeven. Zoals gister een soort wolf, vandaag zullen jullie die wolf plaatsen en dan is er weer wat nieuws onthuld. Dat schiet niet echt op.

    Maar goed, dit soort feedback wordt niet echt gewaardeerd. Want als je een beetje kritisch bent, dan reageer je "heftig man".

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren