1. Nieuwe Sonic-racegame krijgt eerste teaser

Nieuwe Sonic-racegame krijgt eerste teaser

Gotta go fast

Er lijkt toch echt een nieuwe racegame rondom Sonic te komen. Sega bracht een eerste teaser van de nieuwe game uit.

Het bedrijf plaatste de teaser op het Twitter-account van Sonic. Naast scheurende motoren zijn ook de contouren van het logo, alsmede de letter 'R' te zien. Dat doet denken aan de Saturn-game Sonic R uit 1997. In plaats van in karts verplaatsten personages uit het Sonic-universum zich in die game te voet.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een nieuwe Sonic-racegame. Er lekte een presentatie van ontwikkelaar Sumo Digital eerder dit jaar waaruit bleek dat ze werkten aan een nieuwe kartracer. Het bedrijf maakte eerder Sonic & Sega All-Stars Racing en het vervolg Transformed.

Hoewel een woordvoerder van Sega liet weten dat er niet aan een nieuwe Sonic & Sega All-Stars-game werd gewerkt, hield de speculatie niet op. Zo liet een speelgoedmaker ook weten dat het speelgoed ontwikkelde gebaseerd op een Sonic-racegame.

Het is niet bekend wanneer Sega de nieuwe titel volledig uit de doeken doet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Toch wel de beste Mario Kart Clone imo. Veel plezier gehad met de eerste twee delen. Nog steeds geen Switch aangeschaft, dus misschien wel interessant om deze in huis te gaan halen voor de PS4 Pro.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren