1. Nieuwe South Park: The Fractured but Whole-dlc aangekondigd

Nieuwe South Park: The Fractured but Whole-dlc aangekondigd

Ubisoft heeft een nieuwe uitbreiding voor South Park: The Fractured but Whole aangekondigd die geïnspireerd is door de Robert Rodriguez-film From Dusk Till Dawn.

In de film, waarvan in 2014 ook een tv-serie verscheen, komen twee op de vlucht geslaagde criminele zonder het te weten in een stripclub terecht vol vampiers. De uitbreiding genaamd From Dusk Till Casa Bonita speelt zich af in het favoriete restaurant van Cartman, Casa Bonita, dat net als de film vol zit met vampiers. In de uitbreiding heeft het zusje van Mysterion, de superheld uit South Park, zich aangesloten bij de Vamp Kids, maar moet nu gered worden.

De uitbreiding is beschikbaar vanaf 20 maart en kost 11,99 euro en voegt naast een nieuw verhaal ook een nieuwe optie toe om de nieuwe Netherborn-klasse aan te nemen, inclusief occulte krachten en Goth-outfits.

South Park: The Fractured but Whole kwam vorig jaar in oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren