1. Nieuwe Spyro-game mogelijk in ontwikkeling

Nieuwe Spyro-game mogelijk in ontwikkeling

Activision-ingewijde slaat weer toe

Er is mogelijk een nieuwe Spyro-game in ontwikkeling. Dat meldt The Gaming Revolution, de persoon die onder andere Call of Duty: Warzone, lekte.

Vorig week zei TheGamingRevolution nog dat er een nieuwe Tony: Pro Skater, Call of Duty en Crash Bandicoot- game in ontwikkeling zijn. Eerder lekte hijCall of Duty: Warzone ruim een maand voor de release. Nu zegt de lekker dat Activision ook bezig is met een nieuwe Spyro-game. Verdere details geeft hij niet.

Of de lek van TheGamingRevolution ook waar is, is uiteraard niet met zekerheid te zeggen. Spyro the Dragon kwam in 1998 uit op de PlayStation. De game was een succes en uiteindelijk verschenen er nog twee andere games op de eerste console van Sony: Spyro 2: Ripto’s Rage en Spyro: Year of the Dragon. De originele trilogie was ontwikkeld door Insomniac Games, maar door de jaren is de franchise door verschillende ontwikkelaars heen gegaan die verschillende games uitbrachten. Op dit moment is Spyro in handen van Toys for Bob met Activision als uitgever.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Heb de remakes gespeeld ik vond er niet echt wat aan. Dus hier kijk ik niet naar uit.
  • Een nieuwe moderne 3d platformer is voor mij altijd welkom!
  • Zeer welkom!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren