1. Gerucht: Star Wars Project Maverick-onthulling nabij

Gerucht: Star Wars Project Maverick-onthulling nabij

EA Motive zou zich klaarmaken voor onthulling

Het zou zomaar kunnen dat Star Wars Project Maverick binnenkort wordt onthuld. Daar hinten verschillende insiders naar.

Eerder vandaag plaatste EA Motive Montreal een eerste tweet vanaf het officiële Twitter-kanaal om zichzelf te introduceren. De studio zegt dat 'er geen beter moment is' om online interactie te hebben met anderen. Vrijwel direct daarna laaide speculatie op over de aankondiging van een Star Wars-game tijdens EA Play.

In februari rapporteerde toenmalig Kotaku-journalist Jason Schreier namelijk over een 'kleiner, opvallender Star Wars-project', dat later vermoedelijklekte op de PlayStation Store. De game zou de naam Project Maverick dragen en kleinschaliger zijn dan bijvoorbeeld Star Wars Jedi: Fallen Order.

Vandaag hintte Schreier opnieuw naar een aankondiging op Twitter en zegt Star Wars-insider Jason Maison dat er volgende week ook iets plaatsvindt. Momenteel wordt gespeculeerd dat de aankondiging plaatsvindt op 2 juni, voor EA Play.

EA Play vindt plaats op 12 juni om 01:00 uur.

Project Maverick

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Spannend! Laat maar komen. Krijg nooit genoeg van Starwars!
  • Altijd leuk Star Wars!
  • In combinatie met de PS5?
  • Even voor de geruchtenmolen: Jeffrey Grubb heeft een tijdje geleden een aantal dingen genoemd, waarvan de Mel Gibson tweet verwees naar het gerucht in dit artikel (Mel Gibson speelde in de film Maverick). Als dit accuraat blijkt te zijn, zijn de andere geruchten misschien ook wel waar, waaronder: PS5 reveal op 4 juni.

    Geruchten zijn van een maand geleden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren