1. Nieuwe Star Wars-serie heet 'The Mandalorian'

Nieuwe Star Wars-serie heet 'The Mandalorian'

Regisseur Jon Favreau deelt meer details

De nieuwe Star Wars-serie gaat The Mandalorian heten. Dat heeft de regisseur Jon Favreau laten weten in een Instagram-bericht. Na de verhalen van Jango en Boba Fett, volgt de serie een nieuwe huurmoordenaar.
Return of the Jedi

De serie vindt zeven jaar plaats na de gebeurtenissen van Star Wars Episode VI: Return of the Jedi uit 1983. Jon Favreau verklaart dat in de serie een nieuwe krijger wordt geïntroduceerd. Verdere acteurs zijn nog niet bekendgemaakt. Lees hieronder het bericht van Jon Favreau.

Jon Favreau is bekend als regisseur van films als Iron Man, Iron Man 2, Elf, de live-action film van The Jungle Book en de nieuwe live-action film The Lion King.

Deze nieuwe serie zal exclusief te zijn op de nieuwe streamingdienst van Disney die uitkomt in 2019. The Mandalorian is een van de nieuwe Star Wars-series in de maak.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Gaaf, gaaf, gaaf!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren