1. WarGroove, nieuwe SteamWorld Quest en meer indiegames voor Switch

WarGroove, nieuwe SteamWorld Quest en meer indiegames voor Switch

Nieuwe Switch-games aangekondigd tijdens Nintendo Indie Highlights Showcase

In de Indie Highlights Showcase zijn nieuwe indiegames aangekondigd die dit jaar naar de Nintendo Switch komen. Tijdens de uitzending is een nieuwe SteamWorld Quest onthuld en Wargroove; een strategie-game waar meerdere spelers kunnen vechten in eigen ontworpen slagvelden.

Wargroove
Ontwikkelaar Chucklefish komt met Wargroove. Een strategie-game, waar maximaal vier spelers tegen elkaar kunnen vechten in eigen ontworpen slagvelden en verhaallijnen. In Wargroove kunnen eigen cutscènes, maps en oorlogen ontworpen worden. Wargroove is vanaf 1 februari verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

SteamWorld Quest
De SteamWorld-franchise komt naar de Nintendo Switch met Steam World Quest: Hand of Gilgamech. Kies je team en vecht door middel van een eigen deck met kaarten door het verhaal. Met duizenden kaartdecks kan de speler volledig eigen kaartdecks bouwen in deze humoristisch, getekende game. SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech verschijnt in 2019 voor de Nintendo Switch.

Double Kick Heroes
In een apocalyptische wereld sla je in een auto op de vlucht, waarnaar je door Guitar-Hero-elementen, Metal-muziek speelt om zombies en monsters af te schieten en de finish te behalen van elk level. Double Kick Heroes verschijnt in de zomer voor de Nintendo Switch

Double Kick Heroes

Verder nog te verwachten voor de Nintendo Switch:

  • When Ski Lifts Go Wrong - nu verkrijgbaar
  • Forager - Binnenkort verkrijgbaar
  • Goat simulator: The GOATY – Nu verkrijgbaar (met alle eerdere dlc-uitbreidingen)
  • Inmost – Binnenkort verkrijgbaar
  • Unruly Heroes – nu verkrijgbaar
  • CrossCode - Binnenkort beschikbaar

Bekijk hieronde de volledige uitzending van de Nintendo Indie Highlights Showcase.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren