1. Nieuwe Story of Seasons: Pioneers of Olive Town-trailer getoond

Nieuwe Story of Seasons: Pioneers of Olive Town-trailer getoond

Verschijnt 23 maart

Nintendo heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Story of Seasons: Pioneers of Olive Town.

De korte video is gevuld met gameplaybeelden en nieuwe informatie over het volgende Story of Seasons-spel. Zo is te zien hoe spelers hun eigen personage, huis en boerderij kunnen vormgeven en dat er interactie mogelijk is met dieren. Verder onthult de trailer dat spelers op het eiland kunnen vissen, koken en foto's maken. 

Nintendo heeft reeds aangekondigd dat de game vijf uitbreidingen ontvangt, genaamd Animal Attire, Windswept Falls, School Uniforms, Yukata Set en Twilight Isle. Spelers die de seizoenspas aanschaffen, kunnen alle dlc downloaden zodra ze verschijnen.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town is vanaf 23 maart speelbaar op Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik durf het bijna niet te hopen, maar dit lijkt haast een goede Harvest Moon te gaan worden. Helemaal sinds Stardew Valley (gemaakt omdat HM zo'n kwaliteitsduik maakt), valt het mij pas echt op hoe traag, beperkt, onhandig/gebruiks onvriendelijk en afschuwelijk zoetsappig deze serie inmiddels in elkaar steekt. BtN is er naar mijn mening de laatste echt goede originele game binnen de franchise geweest, MM voor de Wii kwam dan nog het dichtst in de buurt bij een schappelijke HM.

    Dit lijkt echter meer de goede kant op te gaan. Fingers crossed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren