1. Nintendo brengt nieuwe systeemupdate voor de Switch uit

Nintendo brengt nieuwe systeemupdate voor de Switch uit

Verzend screenshots naar je smartphone via een qr-code

Systeemupdate 11.0.0 voor de Nintendo Switch is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Hoewel niet elke update even spannend is, voegt deze update diverse nieuwe mogelijkheden toe aan de hybride console. Zo kunnen spelers nu via een qr-code hun smartphone of tablet verbinden met de Switch en gemakkelijk screenshots en video's overzetten. Er kunnen tien screenshots en één video tegelijk worden overgezet. Een andere nieuwe mogelijkheid is het overzetten van de screenshots en video's naar de computer via een usb-verbinding.

Verder kan men een optie aanvinken om er voor te zorgen dat savedata die op de cloud is opgeslagen automatisch wordt gedownload op een ander systeem waar de gebruiker is ingelogd. Dit gebeurt zolang de betreffende software ook op dat systeem staat geïnstalleerd. Verder kan men bij het downloaden van verschillende games of updates aangeven welke download prioriteit heeft.

Tot slot heeft Nintendo een 'Trending'-optie aan het menu toegevoegd, waarin te zien is welke games populair zijn onder vrienden. Ook is er nu een speciaal gedeelte voor Nintendo Online in het menu, waarin alle extra's voor abonnees te zien zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Voor degenen die het interessant vinden, de Series S/X heeft ook een update:
    https://news.xbox.com/en-us/2020/11/30/november-2020-xbox-console-update/

    Zou het zelf fijn vinden welke bugs zijn platgestampt, i.p.v. alleen een overzicht van nieuwe features..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren