1. Nieuwe teaser onthuld voor Metal Gear-film

Nieuwe teaser onthuld voor Metal Gear-film

Snake en Ocelot te horen in een Codec

Regisseur Jordan Vogt-Roberts heeft op zijn Vimeo-kanaal een video geplaatst van een Codec waarin Snake en Ocelot te horen zijn. In de afgelopen paar weken liet Vogt-Roberts al meer nieuws los over een Metal Gear-film.

Zo werd er eerder bekendgemaakt door de regisseur dat het script voor de film was afgerond. Daarmee legde Vogt-Roberts uit dat de film zich niet zou focussen op één specifieke game uit de franchise, maar dat er wel referenties verspreid zullen zijn over verschillende games. Ook maakte de regisseur duidelijk dat er meerdere populaire personages in de film verschijnen.

In de Codec vertolken stemacteurs David Hayter en Patric Zimmerman de rollen van Snake en Ocelot. Daarnaast wordt er in de video onder andere Hideo Kojima's visie geprezen en worden de fans bedankt voor het steunen van de franchise. Verder wordt verteld dat de regisseur weer van zich laat horen zodra er meer bekend is over de status van de film.

Welke acteur zou volgens jou de rol van Snake moeten vertolken? Laat het weten in de reacties.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Mm ben wel benieuwd naar een geanimeerde film van die boiis
  • Als ik één iemand vertrouw om een game verfilming met het kaliber van MGS tot iets goeds te maken is hey Vogt-Roberts wel zijn Kong: Skull Island was in ieder geval extreem goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren