1. The Elder Scrolls Online krijgt dit jaar vier uitbreidingen

The Elder Scrolls Online krijgt dit jaar vier uitbreidingen

Harrowstone en Greymoor komen er aan

Er komen in 2020 vier uitbreidingen naar The Elder Scrolls Online. De eerste twee zijn inmiddels bekendgemaakt.

Dat heeft ontwikkelaar ZeniMax Online Studios aangekondigd gedurende een livestream vanuit de HyperX Esports Arena in Las Vegas. De uitbreidingen zijn onderdeel van de Dark Heart of Skyrim-campagne voor de game.

In het eerste kwartaal van 2020 komt de Harrowstone-dlc uit, met daarin twee nieuwe kerkers. Deze dlc dient als voorbode voor de Greymoor-uitbreiding, dat zich negenhonderd jaar na Skyrim afspeelt en gebieden van West-Skyrim bevat, waaronder Solitude en Blackreach.

Greymoor bevat ook een nieuw Antiquities-systeem. Spelers kunnen op schattenjacht gaan en daarmee unieke trofeeën en meubels vergaren. Greymoor komt op 18 mei uit op pc en Mac en op 2 juni op PlayStation 4 en Xbox One. In het derde en vierde kwartaal van het jaar moeten nog twee uitbreidingen lanceren, maar daar is nog niets over bekend.

The Elder Scrolls Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Schiet maar eens gewoon op met TES6. Dat onzin online gebeuren mogen wel voortaan lekker links laten liggen, wat mij betreft…
 • @Piet S.
  Word nog dagelijks gespeeld door veel mensen. Dus waarom stoppen met een game waar het geld elke dag van binnen komt.

  Poeh weer 4 bergen aan content erbij. RIP 500GB PS4/Xbox one gebruikers. De game was vorige jaar al boven de 100 GB.
 • @ShadowhunterrX

  I know, maar ik wil gewoon TES6! XD
 • @ShadowhunterrX Een beetje gamer heeft een externe harde schijf aan zijn console hangen dus ik zie daar niet echt een probleem in.

  Verder ben ik het wel met Piet eens, beetje gas erop met de nieuwe Elder Scrolls, Skyrim komt uit 2011. We hebben lang genoeg gewacht.
 • @Robskeee
  Geen idee. Ik ben meer van het intern veranderen, word je systeem ook nog sneller van en kan je hergebruiken op andere systemen. Vooral op de PS4 ( de oude ) een must omdat je maar 2 USB poorten hebt en al zeker 1 kwijt bent aan een toetsenbord ( een MMO he ). Sommige gebruiken ook een USB dongle. USB hub kan je wel halen, alleen zijn die meestal 2.0 en dan ziet de PS4 de HDD niet. Dan heb ik het nog niet over Sony`s geweldige manier van games installeren waarbij je de game bij install 2x keer moet rekenen. ( 100gb is 200 gb ).

  Met Vriendelijke Groet, MMO speler op de PS4.

  Op Xbox begrijp ik je punt, lekker met 3 usb poorten ;).
 • @ShadowhunterrX Ah ja op mijn PS4 heb ik geen externe hard drive. Ik heb een Pro 1TB versie, daar heb ik tot nu toe nog meer dan genoeg aan. Dus geen ervaning mee, maar het klinkt verschrikkelijk haha.
 • @Piet S.

  Dit is een compleet andere studio…
  Zelfde geldt ook eigenlijk voor Fallout 76…
  Ze zijn nu nog bezig aan Starfield en ook al aan het werk met TES6, verwacht een release date van rond 2022/2023 voor TES6.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren