1. EA komt dit jaar met nieuwe Titanfall- en Need for Speed-games

EA komt dit jaar met nieuwe Titanfall- en Need for Speed-games

Bedrijf maakt kwartaalcijfers bekend

Dit najaar kunnen gamers nieuwe games in de Titanfall-, Need for Speed- en Plants vs Zombies-franchises verwachten.

Electronic Arts heeft zijn cijfers van het derde kwartaal van het fiscale jaar 2019 bekendgemaakt en daar heeft het gemeld dat er een nieuwe Need for Speed en Plants vs Zombies uitkomen dit najaar.

Een nieuwe Titanfall-game werd gisteren bevestigd door Respawn Entertainment's Vince Zampella. Hij liet weten dat er dit jaar nog een nieuwe "Titanfall-ervaring" beschikbaar komt met een nieuwe "twist". Dit ondanks dat Respawn net de gratis battle royale-shooter Apex Legends heeft uitgebracht.

Verder moeten er dit jaar nieuwe sportgames uitkomen, waaronder Fifa 20, en is het de bedoeling dat Star Wars Jedi: Fallen Order ergens tussen oktober en december van dit jaar verschijnt.

EA's cijfers van het derde kwartaal van het fiscale jaar 2019, dat liep van oktober tot en met december 2018, waren beneden verwachtingen: EA was van plan een netto omzet van 1,375 miljard dollar te boeken, maar behaalde 1,289 miljard dollar. Volgens het bedrijf kwam dit onder andere door het uitstel van Battlefield 5. De game verkocht 7,3 miljoen keer, maar dat is een miljoen exemplaren minder dan verwacht.

Need for Speed Payback

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • 'Need for Speed: Microtransaccelarate' en 'Titanfall: Buy a Titan' zeker. No thank joe.
  • Ik zit nog steeds te wachten op een nfs underground 3 daar heb ik vroeger zoveel plezier mee beleeft.
  • NFS gaaf, maar laat dat achterlijke offroad races enzo er lekker uit, dat heeft de ervaring in payback echt verkloot voor me.
    Need for Speed reboot (2015 geloof ik) was zo superior in mijn ogen.
  • Toch raar, heb je de Star Wars licentie (voor zolang het duurt) en dan herkauw je dezelfde games die je over 5 jaar ook nog kan uitbrengen.
  • Toch een Titanfall-game, maar geen Titanfall 3. Hmm… Ik ben benieuwd. Gister heel eventjes Apex Legends gespeeld en de eerste indruk is goed.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren