1. Tony Hawk komt mogelijk met nieuwe skategame

Tony Hawk komt mogelijk met nieuwe skategame

Zowel insider als professioneel skater hinten er naar

Er wordt mogelijk gewerkt aan een nieuwe skategame met Tony Hawk.

Het gerucht ontstond in eerste instantie dankzij insider Sabi, die een paar weken geleden al op Twitter meldde dat men bij Activision remakes van de eerste twee Tony Hawk-games overwoog. Onlangs haalde hij die eerdere geruchten weer aan en meldde hij "hopelijk houd je van skaten".

Dankzij de tweets is men bij GamesRadar+ gaan graven en heeft men een oud interview uit een podcast gevonden met professionele skater Lizzie Armanto. In oktober werd hij in The Nine Club Podcast geïnterviewd. Hierin meldt hij over de Tony Hawk-games: "Hij komt met nog een game en daar zit ik weer in." Armanto zat ook al in Tony Hawk's Pro Skater 5.

Hoewel een nieuwe Tony Hawk-game of een remake dus nog niet bevestigd is, lijken verschillende hints te wijzen op het bestaan van een game. De Tony Hawk Pro Skater-games waren zeker op de eerste PlayStation enorm populair. In 2015 probeerde Activision de franchise nieuw leven in te blazen met Tony Hawk Pro Skater 5, maar die game werd kritisch neergesabeld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik zie liever Skate 4. Maar dat gaat niet gebeuren vrees ik.
  • Ohhh wat heb ik deze games veel gespeeld… op pc, xbox en ps. Vooral 2 en 4. En niet te vergeten de Undergroundserie. Heel graag dit!
  • Het liefste zou ik remakes van THU1 & 2 willen, maar een remake van THPS2 zou ook tof zijn!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren