1. Nieuwe trailer Assassin's Creed Odyssey-dlc

Nieuwe trailer Assassin's Creed Odyssey-dlc

De dlc bestaat uit drie episodes

Ubisoft gaf eerder al aan de focus te willen leggen op het uitbreiden van Assassin’s Creed Odyssey en dat hebben ze gedaan. De eerste trailer van de dlc ‘The fate of Atlantis’ is vandaag uitgebracht.

In de trailer is te zien dat je verder kan dan de levende wereld. Je komt in contact met nieuwe personages en het lijkt erop dat Hades en zijn driekoppige hond Kerberos onder die nieuwe personages vallen. In de dlc staat het ontmoeten van goddelijke wezens en het ontdekken van de geheimen van de gezonken stad centraal.

Assassin's Creed Odyssey

De dlc maakt deel uit van twee nieuwe verhaallijnen die in de vorm van episodes worden toegevoegd aan de game. Beide verhaallijnen bestaan uit drie episodes. In de eerste dlc die uitkomt, Legacy of the first blade, vecht je zij aan zij met de eerste Assassin die het verborgen mes heeft gebruikt. Je leert in deze dlc waarom Assassins ervoor hebben gekozen om vanuit de schaduw te vechten. Vanaf december worden de eerste episodes van deze dlc gelanceerd. Tussen elke episode zit ongeveer zes weken.

Ubisoft voegt ook gratis content toe. Spelers krijgen extra verhaallijnen, zoals The lost tales of Greece, waarin ze bekende gezichten tegenkomen, maar ook nieuwe personages leren kennen.

Nieuwsgierig naar welke content Ubisoft nog meer toevoegt? Check dan de onderstaande video.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Misschien leuk om te vermelden: Door de brand van de Notre-Damme kan je op Uplay (PC) de game Assassin's Creed Unity gratis binnenhalen.

    https://news.ubisoft.com/en-us/article/348227/348227

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren