1. Nieuwe trailer en gelekte gameplaybeelden van God of War

Nieuwe trailer en gelekte gameplaybeelden van God of War

Kijk hoe Atreus opgroeit

Er is een nieuwe trailer voor God of War. Bovendien is er negen minuten aan gameplay gelekt.

Op de Amerikaanse tv-zender Fox werd een nieuwe reclame voor God of War voor het eerst getoond. In de trailer zien we hoe Kratos zijn zoon Atreus traint om te vechten. Bovendien vertelt hij in een voice-over waarom ze moeten knokken. Bovendien maakt Atreus gebruik van elektrische pijlen.

Naast de trailer is er ook negen minuten aan gameplay gelekt. Daarin zien we hoe Kratos met zijn bijl korte metten maakt van verschillende vijanden. Ook kan hij ze bevriezen om vervolgens te verbrijzelen. Bovendien kan Kratos zijn bijl gooien, om vervolgens weer met een handgebaar terug te roepen, net zoals Thor dat doet in de Marvel-films. Naast zijn bijl heeft Kratos ook een schild, waarmee hij tegenstanders kan beuken, maar die vooral gebruikt wordt om aanvallen te pareren.

Tenslotte zien we ook Atreus' rol in de game. Tijdens gevechten helpt hij voornamelijk door met zijn pijl en boog te schieten, maar soms zal hij iemand ook een mep geven. Bovendien kunnen spelers hem een zetje geven, om zo op plekken te komen die zonder hem onbereikbaar zijn. Ook leest hij de teksten op van bijvoorbeeld runes die overal in de gamewereld gevonden kunnen worden.

De gameplay-beelden zijn op verschillende YouTube-kanalen al verwijderd, dus de kans bestaat dat de onderstaande video snel niet meer beschikbaar is.

God of War verschijnt 20 april exclusief voor de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Dat uuuhhh… ziet er verdomd goed uit!
 • @SoonTiel
  Dat wou ik zeggen!
 • Vandaag hands on artikelen volgens mij.
 • Gameplay ziet er niet echt moeilijk en langzaam uit, daar hou ik dus wel van en niet zoals gameplay van Darksouls of die Playstation exclusieve game waar ik de naam zo niet meer van weet.
 • @Spliffire Bloodborne? Deze heb ik vorige week gedownload… Man wat is dat een tegenvaller, en het ziet er grafisch ook echt niet uit.
 • @Robskeee Mensen die het nu downloaden en spelen zijn blijkbaar ook niet het publiek geweest voor Bloodborn. Het is ook niet helemaal mijn game en of ik het een keer ga spelen…ligt eraan of ik er tijd in wil steken. Darksouls ziet er ook grafisch niet geweldig uit, maar daar draait het ook vaak niet om.
 • @Snake_NL Klopt, maar ik had er goede verhalen over gehoord. Viel me flink tegen meteen vanaf het begin. Misschien omdat ik met een nieuwe playtrough van Horizon ZD bezig ben wat grafisch natuurlijk een van de mooiste games is.
 • @Robskeee Ben zelf nog bezig met Ratchet & Clank. Speel het niet dagelijks, maar zo voelt het ook alsof ik er wat langer over kan doen. Ik stopte bij Bloodborn eigenlijk al bij character creation XD. Maar dat is meer omdat ik zoiets had van…"ok, wanneer ik een keer tijd heb ik ga ik hier rustig voor zitten". Het is ook wel een spel waar je even de tijd voor moet nemen en met Ratchet & Clank kan ik gewoon instappen en heerlijk doorspelen. En wat ziet R&C; er grafisch goed uit zeg, ik hoop echt dat Naughty Dog met een nieuwe of desnoods een remake komt van Jak & Daxter.
 • @Snake_NL
  Bloodborne is als je ervoor gaat zitten echt een fantastische ervaring !
  Ratchet & Clank is grafisch inderdaad prachtig om te zien. :)
 • @Snake_NL Ja ik was ook verrast door R&C;, heb sinds kort een PS4Pro en die game ziet er echt heel erg nice uit. Het nodigt me ook veel meer uit om die game te spelen ipv die grijze bloodborne haha.
 • Collectors edition staat in de pre-order. Kan niet wachten!
 • Gameplay spreekt me zeer aan. Lijkt lekker weg te rossen. :P
 • Vind het er een beetje eentonig uitzien, nmi hadden de voorgaande delen dit minder en was het een achtbaan aan hack & slash met vele (mini)(eind)bazen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren