1. Nieuwe trailer onthuld voor Dragon Ball Super: Broly

Nieuwe trailer onthuld voor Dragon Ball Super: Broly

Twintigste Dragon Ball-film verschijnt 20 januari in VS

Funimation heeft een nieuwe trailer onthuld voor de Dragon Ball Super: Broly-film. De trailer is Engels ondertiteld. In de trailer zien we hoe Goku en Vegeta het opnemen tegen Broly. De film verschijnt 29 januari in de Verenigde Staten.

Eerder werd al bekend dat de première van de film op 13 december plaatsvindt in Los Angeles en dat een Europese-releasedatum nog niet bekend is gemaakt. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de nieuwe Dragon Ball Super: Broly-film.

In een eerder bericht vertelde Funimation CEO Gen Fukunaga hoe enthousiast hij is over de film de nieuwe art en dat iedere fan blij zal worden van het verhaal. Dragon Ball Super werd tussen 2015 en 2018 uitgezonden. De serie is nog steeds te kijken op Crunchyroll en Funimation.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Vet, en ook best indrukwekkend. Hoe snel ze dit altijd in elkaar weten te zetten tot eind product blijft me verbazen, maarja, Japanners he .

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren