1. Wraak en vergelding in de lanceertrailer van Red Dead Redemption 2

Wraak en vergelding in de lanceertrailer van Red Dead Redemption 2

Het is bijna zover

Rockstar Games heeft na eerder aangekondigd te hebben, de nieuwe trailer Red Dead Redemption 2 openbaar getoond. In deze trailer zien we meer beelden van Dutch's bende en protagonist Arthur Morgan. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Eerder vandaag werd bekend dat de game vanaf vrijdag te pre-loaden is in de PlayStation Store en de Xbox Live Markeplace. Volgens geruchten betreft de installatiegrootte zo'n 90 GB en verschijnt de game misschien wel op twee discs in Japan.

Eerder op InsideGamer lieten we al de geschiedenis zien van Red Dead Redemption. Vanaf morgen is Red Dead Redemption te pre-loaden. Red Dead Redemption 2 komt op 26 oktober uit voor PlayStation 4 en Xbox One

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Het is dat ik al een lichte hype heb voor de game maar deze trailer geeft geen extra spark. Ik krijg de game wel day one binnen maar de kans dat hij al in PS4 gaat is 50/50. Ik denk dat ik eerste m'n andere game(s) uitspeel.
 • @Meta_coola
  Puik plan man.
 • @Meta_coola

  Ik laat juist alle andere games vallen voor deze en de kans dat ik die andere game die jij eerst wil uitspelen ooit nog aanraak is 10/100. Ik vermoed dat RDR2 namelijk op elk vlak beter gaat zijn.
 • @barton

  Dat is voor iedereen natuurlijk persoonlijk. Ik acht de kans groot dat dit beste game sinds tijden gaat worden. Maar het eerste deel valt bij mij ook net buiten de top 20 beste games ooit gemaakt. Dus je weet maar nooit.

  Ik neem ( ondanks we het voor 99,9 % nooit met elkaar eens zijn) aan dat je het toch wel met mij eens bent dat iedereen zelf de keuze mag maken of dat een game goed of slecht vind ;)
 • @Meta_coola

  Natuurlijk ben ik dat, dat is toch vanzelfsprekend?!
 • Hype! Hopelijk krijg ik het eerder binnen!
 • Nog iets meer dan zes weken wachten dan spelen.
 • @kaassoufleeisback

  Als jij je zolang spoiler vrij kan houden dan ga ik dat echt oprecht een achivement vinden.
 • @Meta_coola

  Gewoon na de reviews geen rdr2 meer volgen en op yt volg ik alleen Nintendo kanalen dus dat scheelt.
 • Hmm, de trailer mist voor mij de wow-factor en slaagt er helaas niet in recht te doen aan de complexiteit van de game (liet het dol enthousiast aan mijn vriendin zien, die het afdeed als 'weer een leuk schietspelletje'). Jammer.

  Desalniettemin kan ik niet wachten tot deze geweldige game de 26e op mijn deurmat ploft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren