1. Npc's en dialoogopties in nieuwe update Fallout 76

Npc's en dialoogopties in nieuwe update Fallout 76

Gratis Wastelanders-update verschijnt op 7 april

Tijdens PAX East heeft Bethesda meer onthuld van de Wastelanders-update voor Fallout 76. De beelden tonen de langverwachte npc's in actie.

Wastelanders speelt zich een jaar in de toekomst af en brengt nieuwe personages naar Fallout 76 die zijn verweven in de verhaalmissies. Zoals voorgaande Fallout-titels krijgen spelers dialoogopties, ditmaal soms meer dan vier, kunnen spelers romantische relaties opbouwen en is er een reputatiesysteem aanwezig. Spelers zullen dan ook een kant moeten kiezen tussen de raiders en settlers.

Npc's bevinden zich in afgesloten omgevingen in de game, zodat Bethesda de ervaring kan afstemmen op eerder gemaakte keuzes zonder de beleving van andere spelers de beïnvloeden. Enkele bestaande personages zijn herschreven om interactie mee te hebben.

De Wastelanders-update brengt ook een aantal nieuwe wapens en een visuele upgrade met zich mee. Met name licht en reflecties moeten realistischer ogen. Verder bevat het dialoogsysteem volledig uitgeschreven antwoorden, in plaats van de versimpelde opties uit Fallout 4.

Op 7 april is de Wastelanders-update gratis te downloaden op PlayStation 4, Xbox One en pc. Er zijn geen in-game vereisten om in de uitbreiding te duiken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Jeetje, het wordt bijna een game!
  • @BertdeVries
    Om bang voor te worden…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren