1. Nieuwe trailer van Avengers: Infinity War is indrukwekkend

Nieuwe trailer van Avengers: Infinity War is indrukwekkend

Omdat Avengers: Infinity War misschien wel de grootste filmrelease van het jaar is (Solo gaat er waarschijnlijk echt niet aan tippen), moéten we gewoon deze onmogelijk vette, nieuwe, 'hele trailer' van de film te posten. Dit gaat het eerst deel worden van de afronding van tién jaar Marvel Cinematic Universe en wij kunnen echt niet wachten.
Avengers: Infinity War

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

 • Zoals een kaal politiek figuur met twee chihuahuas en een voorkeur voor mannen ooit zei: ''Ik heb er zin an!''
 • @gusanito
  Ik ook. Al moet ik wel zeggen dat ik soms een beetje "Marvel moe" word. De films vind ik vaak wel tof, maar de series zijn echt van lage kwaliteit de laatste tijd vind ik. Mensen die Inhumans hebben gezien zullen het met me eens zijn.
 • @blue_blade_3

  Inhumans was ook een gefaald project dus logisch als die je Marvel moe maakt.

  Agent of Shield is ook een beetje 'jongeren serie' in de trend als de series Hercules en Xena in de jaren 90 (meer gericht naar jongeren tot aan 16 jaar)

  Je kan het beter houden bij de Netflix Marvel series, die zijn wat meer volwassener gericht en is ook meer op gebaseerd character interactions, ook veel meer 'grounded' terwijl die AoS en Inhumans series meer een toevoeging zijn op de films dan echt hun eigen ding (Als je er geen genoeg van kan krijgen dan kijk je dat, Netflix is zeker ook MCU maar toch in een eigen volwassen bubbeltje).
 • @sandro1989

  Ik wil even melden dat de Netflix series ook hun charme aan het verliezen zijn. Het gaat van goed naar prima.
  Nee, DC doet het veel beter met de Arrowverse en Gotham.
 • @Ardyn
  Gedeeltelijk mee een. The Flash en Arrow zijn ook flink achteruit gegaan. Het B-team in Arrow zijn verschrikkelijk irritant en bij the flash maken ze erg rare keuzes. Gotham is ook te chaotisch in mijn ogen, maar sommige villains zijn wel erg tof (the riddler bijvoorbeeld).

  The Flash is nog steeds mijn favoriete serie m.b.t. super heroes, maar ook daar zitten slechte afleveringen tussen.
 • Ik ben benieuwd of ik na Avengers 4 in 2019 nog veel zin heb in de MCU. Misschien als X-Men en Fantastic Four erin komen over 5-10 jaar.
  Maar ik ben persoonlijk sowieso al meer gericht op DC, buiten de DCEU om natuurlijk. Ik zou willen dat WB een keer niet alleen maar denkt aan geld zoals ze van 1999-2013 waren.
 • @Ardyn
  Ik moet zeggen dat ik de characters van DC vaak toffer vind, maar (helaas) doet Marvel het een stuk beter m.b.t. de films. Zelf vond ik Batman VS Superman en Justice Leaque erg tof, maar sommige dingen waren wat misplaatst. Zo had ik liever gehad dat Aqua Man en The Flash ook gewoon serieuze characters waren (zoals ze dat ook in de comics zijn) en niet de grapjassen zoals we dat van Marvel kennen.

  Thor: Ragnarok vond ik bijvoorbeeld verschrikkelijk om te kijken met elke 10 min een grap die iemand uit de brugklas gemaakt zou kunnen hebben om cool te zijn bij zijn vrienden. Verschrikkelijke film.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren