1. Nieuwe trailer van Switch-game Yo-kai Watch 4

Nieuwe trailer van Switch-game Yo-kai Watch 4

Komt deze lente uit in Japan

Level-5 heeft op de Japanse World Hobby Fair Winter 2019 een nieuwe trailer voor Yo-kai Watch 4 uitgegeven.

In de trailer is Keita in actie te zien. Dat is een van de meerdere speelbare personages in de game. Verder zijn de opvallend kleurrijke graphics te aanschouwen. De actie-rpg moet deze lente in Japan uitkomen voor de Switch. Een westerse releasedatum is nog niet bekend.

Het vierde deel in de populaire jrpg-reeks laat spelers drie tijdsperiodes verkennen. De eerste periode is de hoofdtijdlijn waarin hoofdpersonage Keita leeft. De tweede wereld is Shadowside, dat zich dertig jaar later met Keita's dochter Natsume afspeelt. Tot slot is er een wereld die zich in de jaren '60 afspeelt, net als de film Yo-Kai Watch: Forever Friends.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik heb de eerste Yo-Kai Watch met heel veel plezier gespeeld. Het enige wat me een beetje tegenviel was het repetitieve combat systeem. Goed om te zien dat die flink onder de schop is genomen!
 • Ziet er wel grappig uit moet ik zeggen. Heb nog nooit een Yo-Kai Watch game gespeeld, maar battle system doet me beetje denken aan orginele Ni No Kuni. Niet heel vreemd aangezien deze titel ook door Level 5 gemaakt wordt. Ik ga deze game i.i.g. in de gaten houden. Zal de nieuwe Pokemon game qua graphics hier op gaan lijken denken jullie?
 • @Jorn6810

  Gamefreak kennende?
  Nee

  Gamefreak staat bekend als een luie ontwikkelaar die niet snel dingen op de schop gooit. Al laat ik mij graag verassen natuurlijk.

  Ga er maar vanuit dat de graphics en style vergelijkbaar zijn met de Switch versie van Pokemon Go. Of ze moeten een andere engine gebruiken maar daar ga ik niet van uit gezien hun geschiedenis. Wel een gemiste kans al zeg ik het zelf.
 • @Ramirez Ik ben er ook bang voor. Het nadeel is eigenlijk dat wat ze ook doen het toch wel verkoopt. Stel dat ze all out gaan en een pracht van een game maken waar een hoop tijd en geld in zit. Of dat ze met een paar kleine vernieuwingen t.o.v. Pokemon Let's Go aan de gang gaan. Ik denk dat het verschil in sales niet heel veel gaat verschillen, maar het bespaart ze een hoop geld wanneer ze voor de 'makkelijkere' weg gaan. Ik hoop dat we er compleet naast zitten en ze ons helemaal verrassen.
 • Ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Ik heb alle delen gespeeld en deel 4 is zo anders ten opzichte van de rest. Lijkt nu eerder een Ni No Kuni 3 dan een Yo-Kai Watch 4…

  Ook vind ik Springdale erg op de stad in de anime Bleach lijken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren