1. Nieuwe trailer voor Animal Crossing: New Horizons

Nieuwe trailer voor Animal Crossing: New Horizons

Meer vrienden om te verwelkomen

Een paar dagen voor de release is er een nieuwe trailer verschenen voor Animal Crossing: New Horizons. De video verscheen onlangs op de YouTube-kanalen van Nintendo.

Hoewel sommigen al druk bezig zijn met hun eiland vanwege de vroege verkoop van de game door Game Mania, moeten de meesten nog wachten tot aankomende vrijdag, wanneer de game officieel uitkomt. Nu heeft Nintendo nog een korte trailer naar buiten gebracht die de dorpsbewoners in het zonnetje zet. De volledige trailer is hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons komt 20 maart uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Nintendo nu weten we wel dat die game eraan komt.
 • @smaakmaker
  Ja de tering begin steeds meer te denken dat de line-up voor de rest van het jaar tegen gaat vallen als ze zelfs een Direct doen na de launch van Animal Crossing.
 • @Snafu9

  Ik ben er ook nog steeds bang voor dat 2020 helemaal niet zo goed wordt. Maar dat is afwachten. Het wordt in ieder geval wel heel erg kort van te voren aangekondigd. Wel hoop ik nu gewoon een direct die de rest van 2020 toont. Aan een ander soort direct schieten we namelijk niks mee op.
 • @smaakmaker
  Ja waarschijnlijk ergens volgende week kunnen we de Direct wel verwachten. Het is alleen afwachten of releasedatums niet opgeschoven worden ivm het Coronavirus. Als steeds meer landen in lockdown gaan moeten ze het hebben van digitale verkopen en weet niet of Nintendo deze gok neemt om hun verkopen af te laten hangen van digitale opbrengsten.
 • @Snafu9

  Ja dat is even afwachten hoe dat verloopt. Wel denk ik dat de games van dit jaar zo goed als af zijn.
 • Heb er zin in!
  Ben hier een groot gedeelte van het jaar wel zoet mee (=
 • @jo_joost

  Ja ik ook.

  Hoop dat ik het dan kan volhouden tot de release van de ps5.
 • @DefenseForceNL
  Ik heb nog genoeg games liggen die ik moet spelen dus ik ben nog ff zoet.
 • Dit is dus de topper van 2020 van Nintendo?
 • @CyberFl
  Nee dat zijn de Pokémon DLC's. Perfecte prijs-kwaliteit verhouding!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren