1. NIeuwe trailer voor The Predator gelanceerd

NIeuwe trailer voor The Predator gelanceerd

The Hunt has evolved

De derde trailer van de nieuwe film, 'The Predator' is vrijgegeven door 20th Century Fox. De film verschijnt op 13 september 2018 in Nederlandse bioscopen.

In deze remake, geregisseerd door Shane Black, verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van buitenwijken. De gevaarlijkste buitenaardse jagers zijn terug, met nieuw DNA van andere soorten waardoor ze nog slimmer en dodelijker zijn. Alleen een groep ex-soldaten en een oud-docent wetenschappen kan de mensheid redden van deze universele bedreiging.

The Predator met onder andere, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key en Olivia Munn, verschijnt op 13 september 2018 en is te zien in 2D, 3D, IMAX 3D, Dolby Cinema en 4DX.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Gaat floppen. Totaal niet de spanning van deel 1 en 2, te veel cliché humor.
  • Wat een vreselijke trailer zeg. Ze hebben er echt zo'n hippe actiefilm van gemaakt……….bah.
  • Wtf is dit voor poep! Ben een groot fan van Yautja maar dit slaat zo de plank mis.
  • Shane Black gaat mij de predator film geven die ik altijd al wou zien na deel 2. Eindelijk kan ik avp helemaal gaan vergeten

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren