1. Persona 5 Scramble-trailer toont spetterende actie in Shibuya

Persona 5 Scramble-trailer toont spetterende actie in Shibuya

Toont meer gameplay

Er is een nieuwe Japanse trailer uitgekomen voor de aankomende Persona-game, Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. In deze trailer krijgen we meer van de gameplay en personages te zien.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers is een hack ’n slash rpg-game ontwikkeld door Omega Force en P-Studio en is een crossover tussen Koei Tecmo’s Dynasty Warriors-serie en Atlus’s rpg Persona. Momenteel heeft de game alleen nog een Japanse releasedatum op 20 februari 2020. Het verhaal vindt vijf maanden na de gebeurtenissen in Persona 5 plaats en volgt Joker en de andere Phantom Thieves of Hearts. Zij worden aangesproken door detective Zenkichi Hasegawa die denkt dat ze betrokken zijn bij een incident met Shadows die mensen hun harten aan het stelen zijn. In plaats van de Phantom Thieves te arresteren geeft hij ze de kans om het mysterie op te lossen.

In deze nieuwe trailer wordt er meer getoond van de gameplay en personages van de game, zo is onder andere Joker in actie te zien. Spelers kunnen de controle nemen over alle Persona 5-personages, behalve de navigator en het is aan de speler om te besluiten welk personage geschikt is voor verschillende situaties.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers komt op 20 februari 2020 uit in Japan voor PlayStation 4 en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren