1. Nieuwe trailers van Kingdom Hearts 3, Just Cause 4 en Dragon Quest 11

Nieuwe trailers van Kingdom Hearts 3, Just Cause 4 en Dragon Quest 11

Square Enix toont zijn aankomende games

Square Enix toonde tijdens een E3-presentatie nieuwe trailers van diverse games, zoals Kingdom Hearts 3, Just Cause 4 en Dragon Quest 11.

De nieuwe gameplaybeelden van Just Cause 4 toonden onder andere verbeterde AI en de mogelijkheid om nog verder in de spelwereld te kunnen kijken. Ook het weer is veel dynamischer, onder andere met tornado's. De game komt op 4 december naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

De nieuwe Kingdom Hearts-trailer toont ook weer genoeg oude en nieuwe Disney- en Square-personages. De game komt op 29 januari uit op PS4 en Xbox One.

Hoewel Dragon Quest 11 al geruime tijd in Japan verkrijgbaar is, komt de game op 4 september ook naar het westen. Het spel verschijnt dan op PlayStation 4 en pc. De rpg wordt in onderstaande nieuwe trailer uitgebreid getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Kingdom Hearts 3 en Dragon Quest XI zijn beide games die er voor gaan zorgen dat ik off radar ga tijdens hun release.
  • Just cause 3 vond ik erg gaaf, maar werd op een gegeven ogenblik erg repetitief. Het vliegen met de wingsuit blijft nog wel steeds leuk om te doen, de mooie explosies doen het ook zeer goed, dus af en toe stop ik de disc er dan ook weer in.
    Als ik de editors mag beloven van een ander filmpje, zul je bij elke keer spelen nieuwe dingen ontdekken, dus dat belooft wat.
    Nu hopen dat ze de fps goed op peil krijgen en dat de handling van voertuigen naar een gta-achtig niveau gebracht is. Dan staat ons weer een boeiende tijd te wachten in het virtuele Zuid-Amerika!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren