1. Nieuwe trailers voor Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Nieuwe trailers voor Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX

Meer beelden van de Pokémon-spin-off

Er zijn twee nieuwe trailers uitgekomen voor Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX. De trailers verschenen onlangs op het YouTube-kanaal van Pokémon.

De eerste trailer is een korte promotievideo van de game. In de korte video wordt er kort uitgelegd waar de game over gaat, worden er een paar functies in de games besproken en worden er een aantal personages geïntroduceerd.

Bij de tweede video gaat het om een gameplay-trailer van iets meer dan vijf minuten. In de trailer wordt het verhaal achter de Makuhita Dojo verteld, een plek waar spelers hun pokémon kunnen trainen om sterker te worden. Je kan de volledige trailer hieronder bekijken.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX komt 6 maart uit op de Nintendo Switch. In de Pokémon Mystery Dungeon-franchise speel je als een mens die in een pokémon wordt veranderd om de wereld te redden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren