1. De Sims 4-uitbreiding rondom breien aangekondigd

De Sims 4-uitbreiding rondom breien aangekondigd

Uitbreiding verschijnt op 28 juli

Er is een nieuwe uitbreiding voor De Sims 4 in de maak genaamd Uitgebreid Breien Accessoirespakket.

Het uitbreidingspakket komt op 28 juli beschikbaar voor pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One. Het betreft het tweede accessoirepakket dat is gebouwd rondom een thema dat door Sims 4-spelers is gekozen.

Spelers moeten na het aanschaffen van de dlc in de game een breimandje kopen. Daarmee kunnen de Sims allerlei kledingstukken en accessoires, zoals sokken en truien, breien. Hoe meer er gebreid wordt, hoe beter de Sims er in worden. Kledingstukken kunnen vervoglens in-game worden verkocht in de in-game winkel Plopsy.

Het pakket bevat ook twee nieuwe radiostations, waaronder een station met metalmuziek. Meer informatie over de uitbreiding is hier te vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Een uitbreiïng dus ….. ik kan de uitgang zelf vinden bedankt!
 • @benjaminben
  *slow clap*
 • @benjaminben

  B'reit je maar voor dan!
 • @Mister Frowdo

  ik kan hier idd breina niet op wachten. Ik ga mijn collectie uitbreiën met deze uitbreiïng, al is dit gegeven voor jou wellicht breizaak. Vervolgens zal ik in de breipen klimmen en je in de comments uitgebreid vertellen of deze DLC echt een brei van genot is, of dat EA er de brei aan gegeven en er met de pen naar gegooid heeft. Heb er breizonder veel zin in iig. Groeten Breipenjaminpen
 • @benjaminben

  Mijn brein kan dit niet aan!
 • @Mister Frowdo
  Snap ik, al heb ik wel liever dat je mij met Breipenjaminpen aanspreekt. Sluit mijn comment er niet niets mee af he. Beetje respect graag.
 • Dit is echt omzettend saaiste uitbreiding ever

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren