1. Fortnite krijgt vanaf vandaag toernooien

Fortnite krijgt vanaf vandaag toernooien

Via een nieuwe update

Update 6.10 voor Fortnite moet toernooien toevoegen aan de battle royale-modus van Fortnite.

De toernooien moeten voor iedereen beschikbaar zijn. Elk toernooi duurt meerdere uren en laat meerdere spelers het tegen elkaar opnemen om zoveel mogelijk punten binnen te sprokkelen. Dat kan via het uitschakelen van tegenstanders of door hoog op de ranklijsten te eindigen. Winnaars geven spelers de kans om het tegen echte pro-spelers op te nemen en vervolgens prijzen binnen te slepen.

Epic heeft al zes toernooien aangekondigd die zich in de weken na de toevoeging van de modus afspelen. Update 6.10 moet in de loop van vandaag verschijnen. De toernooien moeten vanaf vandaag tot en met 1 november gehouden worden, waarbij toernooien tussen de twee en vijf dagen duren. Het precieze schema is hier te vinden.

Ook niet onbelangrijk is dat spelers niet worden gecategoriseerd op besturing. Dat betekent dat spelers met muis en toetsenbord het gewoon opnemen tegen spelers die controllers of een touchscreen gebruiken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Fortnite boee

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren