1. Flinke firmware-update voor Nintendo Switch uitgebracht

Flinke firmware-update voor Nintendo Switch uitgebracht

Boekenleggers en herindelen controllers

Er is een nieuwe systeemupdate uitgekomen met een aantal nieuwe functies voor de Nintendo Switch. De update is nu beschikbaar om te downloaden.

Zonder aankondiging heeft de Japanse gamegigant systeemupdate 10.0.0 uitgebracht op de hybrideconsole. Met de update zijn er een aantal nieuwe functies aan de console toegevoegd. Zo kunnen gebruikers nu boekenleggers plaatsen bij nieuwsberichten die ze interessant vinden.

Het is vanaf nu ook mogelijk om te bepalen welke data gebruikers willen opslaan op de Nintendo Switch of een SD kaart en kunnen de knoppen van de Joy-Cons en Pro Controller heringedeeld worden. Bij de controllers is het vanaf nu mogelijk voor gebruikers om besturing in te stellen, zoals zij het fijnste vinden.

Verder heeft speelactiviteit een eigen onderdeel gekregen op de Nintendo Switch en kunnen gebruikers zes nieuwe avatars kiezen van de game Animal Crossing: New Horizons.

nintendo switch

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Jammer dat dit een flinke update is, want dat is het natuurlijk helemaal niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren