1. Update voor Animal Crossing: New Horizons vermindert paaseieren

Update voor Animal Crossing: New Horizons vermindert paaseieren

Iets te veel van het goede

Er is een nieuwe update uitgekomen voor Animal Crossing: New Horizons die het tijdelijke evenement aanpakt. De update is vanaf nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

De update lost vooral een irritatie bij veel spelers op. Afgelopen donderdag is het paas-evenement van Animal Crossing: New Horizons, Konijnendag, van start gegaan. Tijdens dit evenement kunnen spelers eieren vinden en daar verschillende dingen mee maken. Alleen is de spawn-rate van die eieren heel groot en die ging zelfs ten koste van het verzamelen van fossielen, hout en vissen.

Fans waren hier kort gezegd niet blij mee en nu heeft Nintendo met een update de verschijning van eieren sterk ingeperkt. De eieren moeten nu veel minder verschijnen, behalve op Konijnendag zelf op 12 april. Dit moet ervoor zorgen dat spelers weer normaal kunnen vissen zonder tussendoor veel zee-eieren te vangen. Verder is er ook een probleem opgelost waar het personage Flick spelers weer het juiste model geeft voor de zilveren Kogane.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

animal crossing new horizons

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Je kan zeggen wat je wil. Maar ze poepen die updates voor deze game uit en smashen bugs alsof het niks is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren